Вход / Регистрация

Вход за клиенти
Платен (Pro)

само за 24.90лв.!

БИЗНЕС РАЗВИТИЕ

С НОВИ ПАРТНЬОРИ И СЪДРУЖНИЦИ ВСЕКИ БИЗНЕС МОЖЕ ДА БЪДЕ ОЩЕ ПО-АМБИЦИОЗЕН, ОЩЕ ПО-
КОНКУРЕНТОСПОСОБЕН И ОЩЕ ПО-ПЕЧЕЛИВШ. 

Насърчаваме иновативна бизнес култура, която е посветена не само да предприеме следващите стъпки в развитието на българския бизнес, а да направи скок напред в разширяването на производствената и търговска потенциална сила на страната ни, за да достигнем високи бизнес постижения не само на регионално, а и на Европейско и Световно ниво. 

Точно, когато вече си мислите, че бизнесът в България няма накъде повече да бъде по-непостоянен и по-усложнен, иновационни (дигитални) технологии и непрестанно появяващите се нови възможности за пазарни ниши започват бързо да преоформят сегашните бизнес модели и дори се осмеляват да променят посоката на определени сектори на българската икономика от губещи към печеливши. 

Откакто все по-налагаща тенденция е жизненият цикъл на продуктите и услугите да се свива от години до месеци, дори до седмици, кривата (графиката) на новия модел на адаптация на продуктите и услугите по-скоро започва да наподобява изострена перка на акула, отколкото нормална класическа крива на жизнения цикъл на продукта или услугата, стартиращ с внезапен и бурен успех, последван от кратък, но блестящ период на доминация и приключващ с драматичен спад. 

Иновационните (дигитални) технологии и откриващите се все по-нови пазарни ниши отварят "шлюзовете" за нови конкуриращи се пазари, където нивата за влизане и излизане са много ниски и всяка една утвърдена голяма, средна или малка българска или чужда фирма (дори оперираща в различен от Вашия сектор) може да се появи ненадейно от нищото и да получи господство на пазара - дори и да е за много кратък период от време. За да се придобият най-добрите възможности за бизнес развитие в днешната българска твърде забързана, усложнена и опасно-несигурна пазарна икономика, бизнесът трябва да бъде по-пъргав, по-адаптивен и по-дисциплиниран от всякога. 

Време е всяка ориентирана към растеж фирма да построи своя НОВ БИЗНЕС МОДЕЛ ЗА КОНКУРЕНТОСПОСОБНОСТ И РАЗВИТИЕ, пригоден не само за Български, а и за Европейски и Чужди пазари. Повече от ясно е, че този нов бизнес модел ще е коренно различен от досегашния "бащин" бизнес модел, но ще е единственият начин бизнесът да оцелее в днешната ера на иновациите, дигиталицазията и неустояващата на бърз растеж световна икономика.


Публикувал: БЕНЕФИТ БЪЛГАРИЯ КОНСУЛТ ЕООД