Вход / Регистрация

Вход за клиенти
Платен (Pro)

само за 24.90лв.!

Декора Крейт ЕООД

 

Купете една детска играчка или артикул на редовна цена от минимум 50 лв. и вземете по желание втори или трети детски артикул на половин цена само за периода от 15 май до 30 юни 2017 г. И това не е всичко, защото ако поръчката Ви надвишава 100 лв. ще имате и БОНУС безплатна доставка с куриер до адрес!


Да празнуваме заедно деня на детето, 1-ви юни е нашата специална оферта за всички мами и татковци, баба и дядовци, които искат да доставят радост на своите деца с неповторима хендмейд детска играчка, тиха книжка, декорация, кукла или креативна Монтесори игра. Нашата ексклузивна оферта за 1-ви юни включва изненади и много усмивки за Вас и за Вашите деца, благодарение на ниска цена и удобна доставка до дома.


Всяка наша ръчно изработена играчица е напълно безвредна и безопасна за здравето на Вашите деца. Създадена е с огромно желание, старание и любов от сръчните ръце на майстора, а качеството е на най-високо ниво по оценка на нашите лоялни клиенти от България и чужбина.

 

 

***


Общи условия


Всички промоционални кампании, обяви за намаления, специални оферти с големи ценови намаления, тематични игри и др. аналогични активности, се организират за определено време от фирма “Декора Крейт” ЕООД, собственик на HandMade Интернет магазин за подаръци www.decorra.eu и Магазинче за подаръци и сувенири на адрес гр. Варна, бул. "8-ми Приморски полк" №122-А.

 

Тези маркетингови активности имат за цел да популяризират определени продукти, група продукти или продуктови решения, да привлекат вниманието на клиентите по атрактивен начин, да стимулират тяхното желание и действие за покупка, както и да дадат възможност на ДА ЗАКУПИТЕ ХАРЕСВАНИ И ЖЕЛАНИ ДЕТСКИ ИГРАЧКИ И АРТИКУЛИ С 50 % НАМАЛЕНИЕ + БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100,00 ЛВ., при по-добри условия за доставка или получавайки предметни награди, промо кодове за отстъпки и подаръци. 

Правила и условия за участие:

 

Независимо от това дали сте нов клиент или не, Вие имате право да се възползвате от ЕКСКЛУЗИВНАТА ВЪЗМОЖНОСТ да закупите 1 детски артикул на редовна цена от минимум 50,00 лв. и можете да вземете втори на половин цена ако е част от колекцията Decorra Kids:

 

- Детски играчки - http://decorra.eu/Za-Deteto/DECO-Igrachki

 

- Креативни игри - http://decorra.eu/Za-Deteto/Kreativni-Igri

 

- Бебе комфорт - http://decorra.eu/Za-Deteto/Bebe-Komfort

 

- Декорация за дете - http://decorra.eu/Za-Deteto/Decoracia-Dete

 

- Детска мода, Фиби, ленти за коса - http://decorra.eu/Za-Deteto/Detska-Moda

 

При положение, че сте направили една покупка от Handmade Интернет магазин www.decorra.eu, в която има продукти от различни категории или са само детски, наш администратор ще редактира сумата на поръчката Ви с половината от стойността на по-евтиния от двата. НО, ако поръчате повече от два детски артикула или играчки, най-скъпия ще е на редовна цена, а другите на половин цена!

 

Повече подробности намерете тук: http://decorra.eu/Decorra-Promocii-Igri


Публикувал: Декора Крейт ЕООД ЕООД