Вход / Регистрация

Вход за клиенти
Платен (Pro)

само за 24.90лв.!

ЕЛУС Д ЕООД

адрес: Габрово ул.

e-mail: [email protected]


АВТОМАТИЗАЦИЯ НА ПРОИЗВОДСТВОТО.
ПРОЕКТИРАНЕ И ИЗРАБОТКА НА МАШИНИ И СЪОРЪЖЕНИЯ.
ЕФЕКТИВНИ РЕШЕНИЯ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС   

 

 

 

 

ЕЛУС Д е  фирма с ориентация към малкия и среден бизнес. Основната и дейност  е производството на машини и съоръжения (опаковащи; разфасоващи; тубопълначни; етикетиращи; дозиращи; картониращи и др.), както и съпътстващите ги допълнителни съоръжения и устройства (лентови, верижни и шнекови транспортьори; подаващи устойства; манипулатори; и други изпълнителни устройства.)
В областта на автоматизацията, фирмата има богат, многогодишен опит в разработката и внедряването на различни устройства и механизми, чрез които се постига значително  повишаване на производителността, намаляване на брак, намаляване разходите за труд и енергия.

Изделията на фирма ЕЛУС Д се отличават с това, че се разработват  по индивидуално задание и така отговарят в най-висока степен на очакването   "ефективно решение на разумна цена"
При производството се използват елементи и материали на водещи фирми - гаранция за високо качество надеждност.

Всяко едно изделие се доставя на клиента след  тестове за работоспособност, напълно отговарящо на изискванията от техническото задание . Гаранциония срок за всички изделия на фирма ЕЛУС Д е 12м.  Възможност за след гаранционен сервиз.

Партньори