Вход / Регистрация

Вход за клиенти
Платен (Pro)

само за 24.90лв.!

Мелко България ООД

адрес: гр.Сливен кв. Индустриален п.к.184

телефон: 044 66 78 05

e-mail: office@melko.bg


Брашната Мелко се характеризират с постоянно качество, благодарение на иновационното прилагане на добрите международни практики в бранша за правилно окачествяване и предварително селектиране на зърното, стриктно спазване на технологичните режими. Рецептите и технологиите са резултат от знанията и уменията на квалифицирани специалисти ново поколение.

Клиентите са най-важни за нас. За това създадохме широка гама от асортименти:

Потребителски брашна - тип 500 , за баница, за пица, тип 450 за сладкарски изделия, пшенично ръжено, пълнозърнесто, екстра, обогатено с витамини, грис.

Основни брашна - Брашната за хляб са разделени в три сегмента Елит, Класик, Стандарт. Тип 450, тип 700, типово тип 1150, грахам тип 1850, "Перса" и Грис.

Специални брашна - за хляб; пшенично ръжени, пшенично царевични,  пълнозърнести, многозърнести, едросмлени, обогатени и други за специални хлябове и хлебни изделия.

Продуктови брашна - за баници и кроасани в три сегмента (Елит, Класик, Стандарт), козунаци, пици, вафли, закуски, бисквити и др.

мелница Сливенvalc

 

 

 

 

 

 

Мелко обединява седем мелници. Те са позицио-нирани в градовете: Сливен; Карнобат, Варна, Левски, Червен Бряг, Пазарджик и Гулянци. Общите преработвателни мощности са 1 450 тона пшеница за денонощие.Използват се планзихтерилаборатория

 

 

 

 

 

 

 

най-съвременни технологии за производство и оборудване на международни компании. Мелница Сливен е първата в България която е получила за 2000-та година сертификат за въведена система за управление на качеството съгласно международния стандарт ISO 9001. Всичките ни мелници прилагат изискванията за HACCP.

лаборатория Карнобатизложение Гърция

Мелко-България-ООД

Партньори