Вход / Регистрация

Вход за клиенти
Платен (Pro)

само за 24.90лв.!

ТОЯ БГ ООД

адрес: Магазин гр.София кв.Редута ул.Марагидик 60

телефон: 02/ 8734757

e-mail: to_ja@abv.bg


TOYABG” е фирма, която работи в сферата на мебелното производство, но това което я отличава е изключителното новаторство, огромна енергия и неподражаем почерк.

Фирмата е  създадена през 2004г.  и  се занимава с производство на мебели от ПДЧ , лакиран МДФ, фурнирован МДФ и др. За нас всеки клиент е важен и уникален в своите предпочитания, затова ние се стремим към индивидуален подход за всеки клиент. Стараем се, Вие -  нашите клиенти, да останете удовлетворени от решенията и доволни от изпълнението на нашата работа.

Фирмата работи с висококачествени материали на ”KRONOSPAN BULGARIA”, ”THERMOPAL” Германия, ”KAINDL” Германия, ”EGGER” , ” BLUM” , ”HAFELE”,” GETALIT” и други, доказали се в бранша фирми.
От нас мже да закупите електроуреди за вграждане и свободно стоящи за вашата кухня на фирмите,-“GORENJE” , “EUROLUX”, “NARDI”,  “FABER”,  “TEKA”, “BOSCH”, “LINO”, “PYRAMIS”, “FRANKE”, “ARISTON”, “AEG”, “INDESIT”,  ELECTROLUX, и други.  

Ние извършваме проектиране, дизайн и обзавеждане  на кухни, спални, детски стаи, офиси, магазини, заведения и др. Цената на всеки проект е строго индивидуална, в зависимост от размери, материали, конструкция, сложност на мебелите и други.

Фирмата е изградена от млад, амбициозен екип, който използвайки авангардни идеи, висока степен на професионализъм и в съответствие с  най-новите  модни тенденции в интериора, се стреми да внесе топлина, уют и хармония във Вашия дом!Надяваме се ,че с тези няколко реда сме успяли да Ви дадем макар и малка представа за нас. Разгледайте сайта и ,ако ви хареса нещо, не се колебайте да ни се обадете. 


 


повече

Продукти

Фирмени новини

Партньори

МИРИАМ93