Вход / Регистрация

Вход за клиенти
Платен (Pro)

само за 24.90лв.!

УНИТРАФ АД

адрес: с.Соколово,общ Дряново,обл.Габрово.

телефон: +359 66 800318

e-mail: office@unitraf.com


ЗА НАС

Унитраф” АД Соколово е специализирана фирма за производство на трансформатори с със средна и малка мощност.

Натрупания опит от основаването си през 1962 г. до сега, в комбинация с извършените инвестиции в съвременно технологично оборудване, осигуряват производството на трансформатори с високо качество функционалност и надеждност.

 

Ежегодно извършваните конструктивни и технологични подобрения на разработките са продиктувани в основата си от стремежа за задоволяване на европейските стандарти и съответно изискванията за качество и надежност на европейските пазари. Наша основна задача е задоволяване изискванията на нашите клиенти. Тази цел ние постигаме с използването на качествени вити и ламелни магнитопроводи, нова технология за импрегнирането им, междуоперационен и пълен краен контрол на продукцията със съвременни измервателни средства.


Производствения капацитет на “Унитраф” АД Соколово е стотици хиляди трансформатора годишно. Те намират широко приложение в електронната и електротехническата промишленост, радио и телевизионна апаратура, битова техника, изчислителна техника, измерителна и контролна апаратура, аудио и видео техника, заваръчни машини и др. Широко е и приложението им като оперативни и разделителни трансформатори в машиностроенето и подемно-транспортната техника. Голям е дялът на продукцията, намираща приложение в медицинската техника.

 

Трансформаторите се изработват съобразно конструкцията на изделията, в които се влагат. Те обхващат гама мощности от 5 до 50 000 VA при монофазните и трифазни трансформатори на база ламелни и вити магнитопроводи. Използваните изолационни материали и проводници са с топлинен клас F и H и импрегнационните съставки за вакуумно импрегниране на база на епоксидни смоли и лакове осигуряват работен, температурен интервал на изделията от -40C до +50C.

 

 Тороидалните трансформатори на “Унитраф” АД намират широко приложение в осветителната , битовата и офис техника, както и в ел. захранването на електронни устройства с високи изисквания за надеждност като: охранителни системи, заключващи устройства и други системи със специално предназначение. Те се изработват с мощност от 10 до 1200 VA.

Изработването на захранващи трансформатори и дросели за заваръчната техника, електроженови трансформатори, машини за плазмено заваряване са заели своето място в производствената номенклатура на предприятието.

Дружеството притежава сертификат за качество ISO 9001-2008 които е гаранция , че “Унитраф” АД Соколово ще задоволи изискванията и на най-критичните си клиенти в станата и в чужбина.

Фирма “Унитраф” AД предлага широки възможности за производство на кооперирани изделия съобразени с изискванията на клиентите.


повече

Продукти

Фирмени новини

Партньори