Вход / Регистрация

Вход за клиенти
Платен (Pro)

само за 24.90лв.!

ЕТА СИС ООД

адрес: гр. Варна ул. "Капитан Райчо" 60

телефон: 052/ 651144

e-mail: medexcel@abv.bg


Фирма ЕТА-СИС гр. Варна с управител инж. Светлин Парев е създадена да продължи започнатото от ЕТА-СИСТЕМ в областта на проектирането, производството и монтажа на СОС и компоненти за СОД и банкова сигурност. По отношение на системите за оповестяване (дайлери), фирмата има водещо място в страната. Фирмата е единствена по способността си да разработва и внедрява уникални и специално проектирани алармени системи за големи обекти.

ЕТА-СИС” ООД  се специализира и в производството и доставката на противоударни и бронирани стъкла за банкови офиси, бронирани машини и др. Бронираните стъкла класове BR2-NS и BR3-NS са преминали изпитанията както на МВР, така и на военните и единствени в България притежават продуктов сертификат, издаден от ИА на ИКИ на ВТИ.

За осъществяване на външен контрол и сертификация на продуктите е създадено дружество “Евростандарт- 2000” ООД, което притежава сертификатите и патентите за производството.

ЕТА-СИС” има разработена и внедрена система за управление на качеството. Дружеството е сертифицирано от MOODY INTERNATIONAL в съответствие със стандарта EN ISO 9001:2008 с обхват на сертификация: Производство и монтаж на бронирани стъкла и елементи, доставка и монтаж на противоударно фолио, производство и монтаж на модули за С


повече

Продукти

GSM video дайлер

GSM video дайлер


228 лв.
 

Фирмени новини

Партньори