Вход / Регистрация

Вход за клиенти
Платен (Pro)

само за 24.90лв.!

Финтекс Трейд ЕООД

адрес: гр.Ихтиман, бул.Димитър Попов 28

телефон: 024894941, 0888151631

e-mail: office@fintex-trade.com


ФИНТЕКС ТРЕЙД ЕООД е търговска фирма, представител за България на сертифицирани европейски производители на индустриални маркучи и въздуховоди от каучук, полиуретан, силикон, PVC и други тъкани и еластомери. Повече от 10 години участваме активно на българския пазар и доставяме високотехнологични маркучи за всеки отрасъл и дял на промишлеността. В номенклатурата на нашата фирма има редица маркучи, приложими за транспорт на въздух, вода, пара, масла, горива, химикали, абразивни материали и други медии при различни технологични условия. За всеки един маркуч можем  да предложим накрайници и скоби за монтирането му.


повече

Продукти

Финтекс-Трейд--ЕООД

Фирмени новини

04.09.2014

Финтекс Трейд

Маркуч за горива ′′ YELLOW BAND ′′ със спирала. Предназначен за всички видове минерални масла. Вътрешен слой NBR. Работно налягане 20 bar. Одобрен от всички големи петролни дружества.  Към маркуча предлагаме и пистолет тип ′′ ZVA ′′ за транспорт на горива.

 
22.03.2011

Предложение за партньорство

Във връзка разширяване партньорската мрежа на Финтекс Трейд Ви уведомяваме, че към момента тече процедура по установяването на договорни партньорски отношения с други търговски фирми, опериращи на пазара за индустриални продукти, на които фирма Финтекс Трейд ще предостави регионални репрезентативни правомощия. В случай, че това предложение представлява интерес за Вас, ...

Партньори

Кобо Б