Вход / Регистрация

Вход за клиенти
Платен (Pro)

само за 24.90лв.!

АСВ Груп ООД

адрес: гр. Пловдив, ул. Силиврия 17А

телефон: 032 63 30 21

e-mail: vadesign@asvgroup.com


Ние се явяваме компания която постоянно търси нови цели и хоризонти за своето развитие. Основната ни дейност е установяване на партньорски делови отношения между български и чуждестранни компании.

Основна наша цел се явява  предоставяне на нашите клиенти  на уникална и качествена продукция. Ние се стараем да бъдем „ не като всички” в най-добрия смисъл на този израз.

От средата на 2008 година нашата компания се явява партньор на няколко български, европейски и руски компании в сферата на отоплението,  кухненско обзавеждане, мебели и различни видове изолации. Списъкът на предлаганата от нас продукция постоянно се увеличава.

Днес компанията ни разполага с  магазин в гр. Пловдив. С асортимента на предлаганата от нас продукция Вие можете да се запознаете на страниците на сайта ни. Информацията за контакт с нас  е указана в съответния раздел

Тъй като АСВ Груп работи с чужди компании в някои страни от ОНД и Европа, ние помагаме на нашите български партньори в намиране на нови пазари  за развитие на техния бизнес, като каним  за сътрудничество компании за работа на  българския пазар.


повече

Продукти

Фирмени новини

Партньори

ТЕХНО БИО ИМПОРТ