Вход / Регистрация

Вход за клиенти
Платен (Pro)

само за 24.90лв.!

Риалайс ЕООД

адрес: гр.Пловдив ул. софия 28

телефон: 0888 693 950

e-mail: realize.metal@gmail.com


Фирма „Риалайс” ЕООД е създадена в началото 2007 г. и за кратко време се наложи на пазара като сигурен и надежден партньор, следва политика на качество по отношение на продуктите и решенията, обслужването и контактите с участниците в строителния процес.

Изработваме и монтираме врати, порти, портали и гаражни врати, Декоративни решетки (за прозорци, огради и тераси и други), Външни и вътрешни парапети, Вити стълби, Огради, Мебели за дома, Градинска мебел (маси, пейки, столове – възможни комбинации с материали като: стъкло, дърво, мрамор и други), Осветление, Цветарници, Тенти, Аксесоари от ковано желязо и метал.

Работим със свой проектантски екип, също и по проекти на своите клиенти(снимки скици и т.н.) Запазена марка е уникалноста и качеството

 

„Риалайс” ЕООД е създадена от екип от висококвалифицирани специалисти в областта на производството и монтажа на метални конструкции. За изготвянето на изделията винаги се съобразяваме с изискванията на клиента, като същевременно предлагаме разнообразни идеи и проекти, с които разполагаме благодарение на натрупания от нас професионален опит. Ако имате нужда от: парапети, огради, врати, решетки, стълби и всякакви други подобни изделия, то в наше лице Вие сте намерили лоялния и верен партньор.

Капацитетния ресурс от машини и съоръжения, както и кадровия потенциал, позволяват на „Риалайс” да задоволи и най-смелите решения на крупни инвеститори

 

- Производство и монтаж на метални конструкции.
- Арматурни заготовки.
- Външни аварийни стълбища.
- Рекламни съоръжения.
- Индустриално оборудване: Стелажи, Метални вани; Колички с платформа и др.
- Нестандартни конструкции и заварочни конструкции.
- Индустриални огради, мобилни огради и плъзгащи, портални врати.
- Механична обработка на метали.
- Автоматика за всякъкъв тип врати


повече

Продукти

Фирмени новини

Партньори