Вход / Регистрация

Вход за клиенти
Платен (Pro)

само за 24.90лв.!

Технопанел ЕАД

адрес: 1805 с.Яна, ул.Заводска No1

телефон: 02 994 24 24

e-mail: r.koyumdzhiyska@technopanel.com


Технопанел ЕАД е българската компания, която разработва, произвежда и предлага покривни и фасадни ограждащи системи  от сандвич панели за нуждите на индустриалното строителство. Член на групата “Балканстрой”.

 

Заводът, разположен върху терен от 65 хил. м2 на територията на село Яна, в близост до София, има непосредствен достъп до автомагистрала Хемус и връзка с автомагистрала Тракия, както и собствен  железопътен подход. Проектът стартира през месец юли 2007г. Инвестицията надхвърля 11 млн. евро  и днес новопостроеният завод разполага с най-модерното оборудване за непрекъснато производство на сандвич панели.

(снимки на завода)

Производствената линия е проектирана и произведена според последните достижения на технологията непрекъснат цикъл на производство от водещата италианска компания PU.MA. Тази технология се характеризира с много голям производствен капацитет, непрекъснатост на процесите и напълно автоматизирано управление.


повече

Продукти

Фирмени новини

24.10.2011

Нови попълнения в продуктовата гама на ТЕХНОПАНЕЛ

  В стремежа си да покрие в голяма степен нуждите на своите клиенти, ТЕХНОПАНЕЛ разработи и представя на Вашето внимание най-новите членове в продуктовата си гама - TDUCT и TTHERM.   PIR - плочите TDUCT с изолация от полиизоциануратна твърда пяна (PIR), каширани от двете страни с алуминиево фолио са иновативен продукт на ...

 

Партньори