Вход / Регистрация

Вход за клиенти
Платен (Pro)

само за 24.90лв.!

ПЛАСТО ЕООД

адрес: ул. Тинтява 15-17

телефон: 02/962-58-90 ; 02/862-44-13

e-mail: office@plasto.bg


Основана през 1994 г. вече повече от десет години фирма „ПЛАСТО”  е специализирана в областта на покритията.

  • Като генерален дистрибутор на лидера в производството на бояджийска техника - германската фирма WAGNER – ние предлагаме от ръчни електрически пистолети за извършване малки ремонти във всеки дом до  професионални бояджийски машини и изграждането на комплектни линии за боядисване.
  • Необходимостта от полимерно ( прахово ) покритие и все по-голямото търсене на разнообразна гама от цветове наложи изграждането на склад за прахови бои в София с близо 200 цвята по RAL-каталог – епоксидно-полиестерни и полиестерни, металици, шагрени, антикорозионен прахов грунд и др. Фактът, че нашият партньор – италианската фирма INVER – поддържа във всеки момент над 800 тона складова наличност от различни полимерни прахове и ежеседмичните ни доставки от Италия са гаранция, че всеки консуматор на прахови бои ще открие при нас необходимия му продукт.
  • Разполагайки с професионална техника за прахово боядисване и богата гама полимерни прахове на фирма INVER ние извършваме и услугата прахово боядисване на метални изделия – в кратки срокове и с гарантирано качество на покритието.

  

                                                ТЕХНИКА – КОНСУМАТИВ – УСЛУГА

                всичко в сферата на покритието под един покрив – „ПЛАСТО”  ЕООД


повече

Продукти

За да добавите видео трябва да поставите код за споделяне, а не линк към клипчето. В youtube може да вземете кода след като натиснете бутонът "Embed" под видео клипа. В vbox7 има бутон "Сложи в твоя сайт", който генерира необходимият код. След това просто копирайте кода в полето.

Фирмени новини

Партньори