Вход / Регистрация

Вход за клиенти
Платен (Pro)

само за 24.90лв.!

ВАЙС ТИМ ЕООД

адрес: www.vais.biz

телефон: 029711133

e-mail: vais@dir.bg


ВАЙС ТИМ ЕООД – Алпинисти – работа на труднодостъпни местa – Реклама - билбордове, транспаранти, монтаж на тежки конструкции на труднодостъпни места, калканна живопис, каскади, демонстрации, строителство - топлоизолация, хидроизолация, въздуховоди и др. Режем дървета! 02/971 11 33, 0886 301 209, 0878 711 133 info@vais.biz www.vais.biz

 

Някои референтни обекти на ВАЙС ТИМ ЕООД:

THE MALL - монтаж на рекламите на CARREFOUR и THE MALL. Метод на изпълнение – с алпинисти, чрез използване на полиспасти, вишки и по алпийски способ.

SERDIKA SENTER SOFIA - монтаж на всички големи реклами по фасадата. Метод на изпълнение – с алпинисти, чрез използване на вишка, скеле и по алпийски способ.

НДК - монтаж на нови светещи реклами на М-Тел на трите стърчащи конструкций на покрива на НДК. Метод на изпълнение – с алпинисти, чрез използване на полиспасти.

MALL OF SOFIA – монтаж на всички големи реклами по фасадата, монтаж на най големия LED екран на балканския полуостров, монтаж на най – голямата мартеница – рекорд на Гинес. Метод на изпълнение – с алпинисти, чрез използване на кранове, вишки, скелета и по алпийски способ. За една от дейностите беше нужно изобретяване на уред за осигуряване на достъп по H образна хоризонтална греда.

MOLL PLOVDIV – монтаж на рекламите на кулата на мола. Метод на изпълнение – с алпинисти, чрез използване на кран, вишка, скеле и по алпийски способ.

ЦУМ АД– монтаж на реклами, проектиране и изпълнение на обезопасителен парапет на покрива на ЦУМ. Метод на изпълнение – с алпинисти, чрез използване на вишки и по алпийски способ. Там нямаше да се справим без професионалната помощ на инженер конструктор и специалист трудова безопасност.

ОББ – монтаж реклами – в района на НДК и в цяла България. Метод на изпълнение – с алпинисти чрез използване на полиспасти за повдигане на рекламите.

BOSCH – монтаж на реклама в района на НДК. Метод на изпълнение – с алпинисти чрез използване на полиспасти за повдигане на ракламите.

Автогара София – монтаж LED екран. Метод на изпълнение – с алпинисти чрез използване на полиспасти за повдигане на елементите.

Военно Медицинска Академия - монтаж на българското знаме на фасадата на ВМА. Метод на изпълнение – с алпинисти. Височина на знамето 45 метра!


повече

Продукти

Фирмени новини

Партньори