Вход / Регистрация

Вход за клиенти
Платен (Pro)

само за 24.90лв.!

Търсава ЕООД

адрес: село Ябланица, община Своге

телефон: + 359 895 85 59 05

e-mail: reklama@tarsava.com


Ловна резиденция “Търсава” е разположена в Източна Стара планина (под връх Мургаш) в землището на село Ябланица, община Своге.
Изключителните географски особености на района го определят като едно от най-добрите места в България за еко и ловен туризъм. 
Именно тук се намира и ловна резиденция “Търсава”. Разположена на територия от около 5 000 хектара. Собственост на резиденцията са и две езера подходящи за риболов. 
До ловната резиденция води път, нормално проходим през цялата година.
Сградата е построена през периода 1979-1980 год. като ловна резиденция на Тодор Живков. 
Ловната резиденция разполага с 5 апартамента и 4 стаи с по две легла. Всяка стая си има собствен санитарен възел като някои са с вана, топла вода, сателитна телевизия и парно отопление.
Има ресторант, в който се предлагат различен вид ястия, които могат да се поднасят и на външна тераса с изглед към природата. Разполага с конферентна зала за провеждане на срещи и семинари. 
До сградата е разположен паркинг за около 20 автомобила.


повече

Продукти

Фирмени новини

17.11.2011

ТОП ОФЕРТА

1. Резервирайте 2 нощувки за петък и събота и третата нощувка (четвъртък или неделя – по Ваш избор) ще Ви струва 5.00 лева за цялата стая(независимо от вида на помещението).РЕЗЕРВИРАЙТЕ СЕГА, ОФЕРТАТА Е АКТУАЛНА В МОМЕНТА!Офертата не е валидна по време на празници. - За резервации: reservations@tarsava.com; GSM: + 359 895 85 ...

 

Партньори