Вход / Регистрация

Вход за клиенти
Платен (Pro)

само за 24.90лв.!

ДОМШОП ЕООД

адрес: гр. София, ул. Полк. Стойно Бачийски 40

телефон: +359888125167

e-mail: info@domshop.bg


Ние сме група млади ентусиасти, които развиват електронна търговия със стоки за дома и ремонта.  Юридическото наименование на дружеството е "Домшоп" Е ООД . Основната ни движеща сила е желанието за постигане на по-добро обслужване на клиентите, индивидуално отношение към тях и  специфичните им нужди. Основната ни цел е да постиганем на по-добро обслужване на клиентите  посредством клиентоориентираната ни политика. Големите вериги хипермаркети предлагат многообразие от стоки на изгодни цени, но след първоначалната еуфория от пазаруването в такива магазини, много потребители откриват и неудобствата, а те са:

1. средно време за придвижване и обслужване 1 час ;

2. транспортни разходи до магазина и обратно ;

3. транспортни разходи за транспортиране на обемисти и тежки покупки ;

4. редене на опашки ;

5. липса на индивидуално отношение .

В тези магазини се предлагат много стоки, но в повечето случай даден вид артикул е представен само от един единствен (brand) производител, което е силно ограничаващо свободния избор и неутрализира ефекта от "ниските" цени. За закупуването на една стока за 20 лева, клиентът ще загуби време да достигне до магазина, ще се загуби в изобилието от цветове, оферти, светлинки по стелажите и накрая ще чака 15 минути на опашка. ДОМШОП предлага решение на тези и много други неудобства.  Потенциалът за успех на ДОМШОП е в не разработения интернет пазар на стоките за дома и ремонта, повечето  складове и хипермаркети, предлагат каталог единствено на техните стоки на склад. Не се предлагат стоки от други доставчици извън собствения асортимент.  Ние се целим да постигнем най-доброто обслужане на клиенти, отлични цени и бързи доставки, удобни методи за разплащане.
Така също ние отделяме много време, за да Ви предложим най-добрите оферти. Така Вие, нашите клиенти, може да се възползвате от най-доброто на пазара. Не на последно масто сред факторите за успех са ни:

1. Млад и амбициозен да успее мениджмънт;

2. Вътрешно силно мотивиран екип;

3. Безкомпромисно високи стандарти на клиентско обслужване;

4. Стройна логистична схема на работа;

5. Избор на висококачествени стоки в асортимента;

6. Предлагане на сезонни стоки - всеки сезон има специфично търсене на стоки. ДОМШОП ще се фокусира върху този формат на асортимента и ще го доставя до клиентите си с подходящо маркетиране и на конкурентна цена;

7. 24/7 Help desk;

Всичко останало, което не успяхте да разберете за нас, ще го разберете, като заработим заедно.

От екипа


повече

Продукти

ДОМШОП-ЕООД

Фирмени новини

30.07.2012

Интернет магазин ДОМШОП започва дейност

Уважаеми клиенти и партньори, интернет магазин домшоп официално отвори врати(http://www.domshop.bg/). Отворени сме за сътрудничество с партньори, които имат желание да продават стоки онлайн.

 

Партньори