Вход / Регистрация

Вход за клиенти
Платен (Pro)

само за 24.90лв.!

МИСТЪР КУЛС ЕООД

адрес: гр.София, кв.Витоша, Лозенец; с.Мусачево, общ.Елин Пелин

телефон: 0898 535099

e-mail: misterkools@abv.bg


     ФИРМА ,,МИСТЪР КУЛС" е Франчайз на Френската фирма ,,MISTER KOOL`S".
     Ние се занимаваме с почистващ сервиз, входни пътечки под наем, полагане на подови настилки и импрегнация (защитно покритие) на мокети и всякакъв вид подови настилки вече  31 г. в Европа.

     Уникалната технология на Mister Kool′s за ПОЛУ-СУХО БИОЕКОЛОГИЧНО ХИМИЧЕСКО ПОЧИСТВАНЕ НА МОКЕТИ И КИЛИМИ, изсъхването става за броени минути, без шампоан и пара, не оставя лепнещи остатъци, не събира и не развлича тъканите, не вреди на хората и животни. Премахва устойчиви петна, високо оперативно обслужване.
    Специализирани сме в почистването и поддръжката на хотели, офиси, търговски обекти, домове производствени помещения, складове.
    В стремежът ни да задоволим всички изисквания и нужди на нашите клиенти, ние предлагаме: продажба и доставка на професионални препарати
за почистване, професионални изтупващи прахосмукачки, изтривалки и др.


повече

Продукти

Изтривалки

Изтривалки


15 лв.
 
За да добавите видео трябва да поставите код за споделяне, а не линк към клипчето. В youtube може да вземете кода след като натиснете бутонът "Embed" под видео клипа. В vbox7 има бутон "Сложи в твоя сайт", който генерира необходимият код. След това просто копирайте кода в полето.

Фирмени новини

Партньори