Вход / Регистрация

Вход за клиенти
Платен (Pro)

само за 24.90лв.!

МЕТАЛИК 57 ЕООД

адрес: Русе, бул. "Трети март" № 56 (бивш завод "БОР")

телефон: +35982841755

e-mail: metalik@abv.bg


 

 

 “МЕТАЛИК 57” ЕООД произвежда богата гама изделия от ковано желязо от 2001 г. и до сега се радва на нарастващ успех. Високото качество на нашите изделия ни наложи като надеждни доставчици на българския пазар.       Не е изненада, че пред годините класическите изделия от ковано желязо запазиха привлекателността си за потребителите. В нашата практика ние забелязваме как нараства тенденцията да се произвеждат мебели в комбинация ковано желязо, дърво и стъкло.

Независимо дали търсите да обзаведете нов ресторант или да намерите перфектните изделия от ковано желязо за обзавеждането на вашия дом, ние сме сигурни, че имаме дизайна, който отговаря на вашия стил. Нашата колекция от мебели и аксесоари за дома със своя уникален дизайн е насочена към вниманието на притежателите на жилища с класически и модерен вкус. За нас е гордост да работим с дизайнери по вътрешно обзавеждане и производители на модерни мебели и заедно с тях да внесем красота и изисканост в домове, магазини и ресторанти.

В своята работа фирмата се придържа към следните принципи:- честност и коректност във взаимоотношенията с клиентите; удовлетворяване на изикванията им; творчески подход в изпълнение на уникалността на изделията.ЕТ “МЕТАЛИКА – 97” работи както за изпълнение  на единични изделия, така и по комплексни поръчки -  за дома, вилата, хотела, търговския комплекс и др. Между нашите изделия са включени: портални врати, огради, парапети, мебели – маси за кафе и хранене, столове, етажерки, легла, градинска мебел,  декоративни аксесоари за дома, нестандартни декоративни метални конструкции – тенти, маркизи, стълби.  Ние произвеждаме също така и изделия по проект на клиента.

         Наши клиенти и изцяло изградени обекти: Бистро “Кралска закуска” – Русе, Бистро “Рила” – Русе, Комплекс “Тифани” – Разград, Клуб “Адмирал” – Русе, Комплекс “Вадис” – Русе, Виенска сладкарница – Русе, Ресторант “Фемили” – Русе, хотели в комплекс “Златни пясъци”, частни домове в региона, Банско, Хасково, Димитровград, Велико Търново, Шумен, Габрово и много др.

Една част от продуктовата ни гама може да се види на адрес: www.metalik.biz

 


повече

Продукти

Фирмени новини

Партньори

Ти Кю Си Ес Ай България