Вход / Регистрация

Вход за клиенти
Платен (Pro)

само за 24.90лв.!

Камини Евростандарт ООД

адрес: Камини-Евростандарт ООД гр. София кв. Витоша , ул. Екатерина Ненчева 4

телефон: 02/ 4175575

e-mail: kamini.evrostandart@mail.bg


Камини-Евростандарт ООД     е основана през 2005 г. в град София. Основната дейност на фирмата е проектиране, изработка и монтаж на камини и на изделия от скално-облицовъчни материали. Фирмата изгражда бетонни и керамични комини с саниране и обшивка около керемидите. Разполагаме с производствена база на територията на гр.София , в която изработвамe изделията си. Нашата фирма предлага на своите клиенти разнообразие от камък, като: варовик, травертин, мрамор, гранит, оникс, гнайс..., богатство на цветове и модели. Дизайнът на камините се разработва, като се следят съвременните тенденции и модни направления, но и запазваме духа към старинното и класическото майсторство. Повечето ни майстори са с над 7-8 години опит в областта. Посредством съвременните и модерни системи за въздушно отопление "система от въздуховоди и вентилатори, разпръскващи топлия въздух от камината", можете завинаги да оптимизирате разходите си за ОТОПЛЕНИЕ! Връщайки се към камината, като средство за отопление, можетe да намалите високите сметки за електричество и централно отопление!

 

 Един на всеки пет купувачи на жилище казва, че камината е една много  важна характеристика. Според експерти на пазара на недвижими имоти купувачите са склонни да плащат повече за жилище с камина. Не само защото камина би направила дома по-привлекателен за бъдеща препродажба на имота, но и защото наличието на камина може да увеличи стойността на къщата с 12 на сто, според експерти.

 

Ако сте строител, който вярва в добавената стойност, камините трябва да бъдат на върха на списъка при проектиране и изграждане на жилищни и търговски проекти. Предлагането на потребителите на възможност за камина в дома им е от полза за вас и вашите клиенти, поставяйки ви в по-добра позиция на пазара, спрямо конкурентни фирми.

 

Днес, избора на вариант за камина е по-голяма от всякога. Независимо дали искат да закупят камина или да реставрират вече съществуваща такава, хората търсят конвенционално решение, което да им позволи да използват възможно най-ефективно наличното жилищно пространство.

 

Камини, печки, барбекюта са едни от най-популярните интериорни характеристики в съвременните български домове. Всъщност половината от новопостроените жилищни сгради са най-малко с една камина или печка. Камината се нарежда сред трите най-добри характеристики, желани от нови купувачи на жилища

 

Независимо дали търсите красива камина или искате камина, която да добави романтика към вашия хол, свободностояща печка за отопление на жилището, или дори да се изгради барбекю за вашата тераса, “КАМИНИ-ЕВРОСТАНДАРТ “ ООД е тук за да ви помогне да реализирате предпочитанията си.

 

Много творчески идеи за интериорен дизайн и камини могат да бъдат заети от книги, списания и интернет. Единствените фактори, които могат да ограничат креативността са: бюджета, отпуснат за целите на интериорния дизайн на вашата камина плюс големината на стаята, в която смятате да поставите камина.

 

Ако се спрете на един интериорен проект за дизайн на камина, не се отчайвайте, ако не разполагате с много пари, които да вложите в него. Можете да направите скъпо изглеждаща камина, ако отделите време над архитектурни списания за някой евтин интериорен дизайн и идея за камина. Винаги се взема предвид размера на стаята, където ще бъде разположена камината. Ако разполагате с малка стая, тя трябва да бъде оразмерена предварително, не само защото пространството трябва да бъде запазено, но и защото голямата камина в една малка стая може да бъде изключително неподходящ избор, тъй като идващата топлина от камината ще бъде твърде голяма, което ще предизвика неудобство у пребиваващите там.

 

Ако камината ще бъде разположена в голяма стая, можете да я разположите на централно място и да използвате стаята за развлечения и гости. Камина проектирана в предвид на личните вкусове на клиента е най-добрият и правилен начин за създаване на очарователна атмосфера в неговия дом.

 

Лица, които предпочитат традиционния стил за дизайн на камини , могат да предпочетат използването на гнайсови отливки в комбинация с декоративни тухлички, които да придадат един старинен вид на камината, но същевременно са не по-малко надежден материал от мрамора или гранита, използвани в изработката на модернистичния стил камини.

 

Осмеляваме се да твърдим, че познаваме нашите клиенти, техните трепети, желания и съкровени мечти. Стремим се не просто да задоволим класическите или екстравагантни желания за външен вид и интериор, но и да създадем комфортна и предразполагаща обстановка в техния дом, офис или любимо място за отдих.

 

 Камината, като важна част от интериора и алтернатива за цялостно отопление- задачата е НАША, а последната дума ВАША!

 

Водеща роля има качеството на материалите, прецизността на изработка, модерния дизайн-показатели, които осигуряват надежност и комфорт за нашите клиенти!


повече

Продукти

Фирмени новини

Партньори