Вход / Регистрация

Вход за клиенти
Платен (Pro)

само за 24.90лв.!

Заубер ООД

адрес: 1111 София, ул. Проф. Д-р Георги Павлов 13

телефон: 0700 12 112

e-mail: office@sauber.bg


“ЗАУБЕР” ООД – ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЧИСТВАНЕ

Как работим? – Изключително качествено и с постоянната цел да задоволим клиента. Ползваме модерни европейски технологии, модерна професионална техника и екологично чисти почистващи препарати, защото за високите цели са необходими най-добрите средства.


Кои сме? – „Заубер” ООД – водеща фирма за професионално почистване, която знае истинското значение на думата професионализъм и е специализирана в почистване и поддръжка на хигиена. Тя е лидер сред фирми за почистване.

Това познание дължим на дългогодишния си опит в този бранш, който трупаме вече повече от 15 години. Ето защо умеем да вършим своята работа по начин, който винаги е в услуга на клиента, независимо малък или голям, както и да предлагаме най-добрия и качествен резултат, свързан с почистването. Фирмата е сертифицирана  със система за управление на качеството ISO 9001:2008

Какво правим? – Стремим се да показваме най-доброто, на което сме способни и не ограничаваме палитрата от услуги, които предлагаме. Специализирани сме в абонаментното почистване и поддръжка на офиси,почистване на административни сгради,почистване и поддръжка на бизнес центрове, банки, производствени помещения, заводи, търговски центрове, молове, супер и хипермаркети, почистване на магазини, почистване на офиси, както и почистване на прозорци и фасади. Ние не обслужваме само корпоративни клиенти, а имаме удоволствието да ви предоставим професионално основно почистване на домове. Предлагаме услугата почистване в София, Варна, Бургас, Пловдив, Хасково, Плевен, Русе, Видин, Стара Загора, Велико Търново и всички градове в страната. Извършваме пране на мокети, килими,тапицерия и мека мебел,почистване на прозорци и стъкла, почистване след ремонт, пролетно почистване, почистване на входове, почистване по домове. Ние сме синоним на чистота независимо от условията. Предлагаме също така и други услуги като: продажба и доставка на хигиенни консумативи, дезинсекция и дератизация,чистене и извозване на сняг, почистване и измиване на фасада,частични фасилити facility услуги.


повече

Продукти

Фирмени новини

Партньори