Вход / Регистрация

Вход за клиенти
Платен (Pro)

само за 24.90лв.!

Декора Крейт ЕООД ЕООД

адрес: бул. 8-ми Приморски полк №122-А

телефон: 0887193608

e-mail: sales@decorra.eu


В магазин за подаръци Декора Варна ще намерите интерактивни детски играчки, креативни Монтесори игри, авторски клъч портмонета и дамски портмонета с огледало, уникални подаръци за мъж, празнична декорация за дома от плат и декупаж, квилинг картички и сувенири.

Най-оригиналните идеи за подарък на мъж, жена, дете на ниски цени и гарантирано качество. Кратки срокове за изработка при изчерпана наличност. Лесна и бърза поръчка.

Уникална опаковка на всеки закупен продукт!

 

 

За много хора HandMade Интернет магазин www.decorra.eu е просто един от многото магазини за продукти ръчна изработка, но за други това е различният, интересният, предпочитаният, харесваният и препоръчваният Интернет магазин.

 

Водена от опита си в търговията, логистиката и продажбите, от знанията си по маркетинг и PR, и ноу-хауто си на мениджър бизнес развитие, създадох Интернет магазин www.decorra.eu само и единствено с една цел - да предлагам продукти ръчна изработка, които да бъдат уникални по рода си, трудно копирани и имитирани, без дубликат, на достъпни цени, доставяни при изгодни условия за транспорт и кратки срокове за изработка, непрекъснато разнообразявани, представени в завършени HandMade продуктови решения - групирани по тема, елемент, повод, детайл, функционалност, практичност, но най-вече направени „Специално за теб!”

 

Нашата концепция е много проста: Предлагаме само продукти, които ние самите с удоволствие бихме купили, за да ползваме за себе си или да подарим, знаейки много добре какво се предлага на конкурентните сергии и пазари.

 

Нашата мисия е:  Да Ви предложим онези продукти, направени в уютна домашна обстановка, които винаги да Ви радват, да Ви карат да се чувствате специални и никога да не изпитвате липса на любов.

 

HandMade продуктовите решения на Интернет магазин www.decorra.eu задоволяват всякакви изтънчени вкусове и претенции, радват малки и големи, мъже, жени и деца, създават поводи за радост и усещане за красота във всички проявления – играчка, картичка, подарък, украса, декорация, моден аксесоар, картина, кухненски сувенир, бижу или друго креативно решение или творение.

 

Ние залагаме на своя уникален Decora Style за позициониране на пазара, на своя индивидуален HandMade подход и френдли общуване. Да бъдем приятели, да бъдем на Ваше разположение, да чуваме шума на въпросите в ушите си, това е нашата успешна комуникационна и пазарна стратегия. 

 

Продаваме в реална среда и он-лайн защото така сме отворени за продажби 24 ч. в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината. Можете да пазарувате винаги когато пожелаете или просто да си разглеждате докато пиете своето ароматно кафе. Не е нужно да обикаляте по жегата или студа от магазин на магазин, защото ние сме тук и сега, от другата страна на монитора. 

Ние ще Ви доставим пратката с куриер с едно позвъняване на вратата, още утре или в други ден, докато сте все още по чехли пред телевизора или пред компютъра съсредоточени. Ние ще направим всичко по силите си, продукта изчерпан бързо да произведем и на време за празника да Ви поднесем.

 

Създадохме собствена продуктова линия, която нарекохме Decorra „Специално за теб!”, резултат от труда на маркетингови специалисти, модни дизайнери и творци. Линията, която ни различава от останалите. Линията, която отразява самите нас като хора и като творци.

 

В  Интернет магазин www.decorra.eu с едно кликване на мишката с лекота ще намерите онези атрактивни предложения, които да Ви накарат да се връщате при нас отново, и отново и отново.

При нас ще намерите подходящи артикули за декориране на детската стая с часовник декупаж или тематична картина; детето Ви ще намери свой верен приятел в лицето на усмихнато текстилно жабче, маймунка или мече; ще усетите удобството на ръчно изработената чанта от плат, вълна или естествена кожа; ще оцените практичността на козметичния несесер или калъф за мобилен телефон атрактивно незавършени контури на жена; ще станете неотразими в очите на другите с помощта на брошка от ципове, глинен пръстен, часовник или бижу; ще избирате между много варианти за подаръци, но ще купите само един; ще се чудите как да надпишете картичката за празника, но …. най - ценното от всичко е, че ще промените своята визия и стайлинг, ще съхраните своите незабравими емоции докато сте пазарували в уникален бележник с подвързия от плат; ще ги заключите с ключодържател Decorra, ще усетите нашия френдли стил на общуване и ще станете част от нашето голямо Decora Create семейство. 

 

Пазаруването в www.decorra.eu е лесно, достъпно, приятно, забавно, увлекателно и води до пристрастяване!

 

Нека нашата съвместна Decorra история започнем да пишем заедно тук и сега!

 

Добре дошли в света на красивото!


повече

Продукти

Декора-Крейт-ЕООД-ЕООД

Фирмени новини

23.05.2017

Декора Крейт ЕООД

  Купете една детска играчка или артикул на редовна цена от минимум 50 лв. и вземете по желание втори или трети детски артикул на половин цена само за периода от 15 май до 30 юни 2017 г. И това не е всичко, защото ако поръчката Ви надвишава 100 лв. ще имате ...

 

Партньори