Вход / Регистрация

Вход за клиенти
Платен (Pro)

само за 24.90лв.!

Лена агромашини ЕООД

адрес: гр. Сливен, бул. "Цар Симеон" 57

телефон: 044 667324

e-mail: info@lena-bg.com


ЗА НАС
 
Фирма “Лена”, регистрирана като дружество с ограничена отговорност.

Работи в областта на машиностроенето с търговско производствен профил в партньорство с фирма “BULMACH” – Полша от 1992 год.

Разполага с база в промишлената зона на гр. Сливен с обща площ 14000 кв.м., складови помещения – 1000 кв.м. и административно търговска сграда с разгъната застроена площ – 600 кв.м.
 

 
ПРОФИЛ

 

ЛЕНА АГРОМАШИНИ ЕООД

 

Важно място в приоритетите на фирма „Лена агромашини“ ЕООД заема търговията със селскостопански машини, комплектация и аксесоари, резервни части полско производство.

За нас като център за селскостопанска техника е важно, да направим достъпни за Вас машини с доказани отлични качества и експлоатационни характеристики при най-добри условия на транспортиране и доставка.

 

МЕТАЛООБРАБОТВАЩИ МАШИНИ


Фирма “ЛЕНА” ЕООД позната добре в стрaната и чужбина се занимава с търговия на нови и употребявани конвенционални, цифрово програмни стругови, фрезови и център машини както и лентоотрезни машини, както и комплектация за тях, производство на водещи европейски фирми. Между тях са “Colchester”, “Pilous”, “Unique”, “Bison” и т. н.

Обслужваме цялата гама системи за управление na металорежещи машини производство на фирма “FANUC” Япония.

Произвеждаме комплектоващи възли и детайли на 2,3,4,5 осни CNC машини. При необходимост рециклираме или модернизираме такива за клиенти от страната и чужбина.

В случай, че вече разполагате с цифрово – програмни машини бихте могли да разчитате на нашата помощ в пускане на същите в производство, ремонт при авария или доокомплектоване с машинни стиски, клинозатегателни и цангови патронници, държачи, цанги, центри, VDI и т. н.

Приоритет в дейността на фирмата е гарантирания бърз достъп при конкурентни цени и гарантирано качество на широка гама комплектовани възли за металорежещи машини в производство на Bison Bial - Полша, като универсални клинозатегателни патронници до диаметър 1600мм, планшайби, машинни стиски, въртящи центри, държачи, цанги и т.н. Предлаганите от нас биметални ленти за метал са производство на реномирани германцки производители като WESPA, ROENTGEN, както и френски ULTRA.

Доставяме резервни части, комплектация и консумативи за машини полско, чешко, словашко, тайванско и българско производство.


повече

Продукти

Фирмени новини

11.01.2011

ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ОБОРУДВАТЕ МАШИНИТЕ СИ И УВЕЛИЧИТЕ ПРЕЦИЗНОСТТА ИМ СЕГА НА УНИКАЛНО НИСКА ЦЕНА!!!

Цифрова индикаторна система за стругови и фрезови машини! Повече информация на: http://lena-bg.com

 

Партньори