Вход / Регистрация

Вход за клиенти
Платен (Pro)

само за 24.90лв.!

АСТАРТА ООД

адрес: Плевен; ул.Кайзерслаутерн №18, производствена база с.Бохот, общ. Плевен, стопански двор

e-mail: astarta@gbg.bg


 

Астарта ООД е сравнително млада фирма на българския пазар. Но с годините, фирмата е доказала високото качество на продуктите си съхранявайки традиционния български вкус. Винаги сме готови да разнообразим асортимента си с нови продукти, за да задоволим потребностите на нашите клиенти. Добрата храна и доброто готвене означават здравословен и пълноценен начин на живот — тази идея е в основата на нашето разбиране за качество.Безопасността и качеството на предлаганите от Астарта ООД замразени зеленчуци са в основата на доверието на нашите клиенти. Ние сме отделили време и ресурси за създаването на качествени продукти и за осигуряване на тяхната безопасност.

Разработили сме и поддържаме система за анализ на риска и контрол на критичните точки - НАССР и непрекъснато се стремим към нейното усъвършенстване.
Управляваме процесите и идентифицираме рисковете, с цел систематично да оценяваме и контролираме факторите, които биха повлияли неблагоприятно на продуктите.Производството ни се осъществява в база в с.Бохот общ. Плевен. За производството ни се грижим да осигуряваме качествени суровини, отговарящи на високите стандарти за качествена храна, затова нашите храни са винаги свежи, пълноценни и здравословни.
С нашето производство искаме да се чувствате спокойни, да знаете какво купувате, да сте уверени, че мислим за вашите нужди според световните стандарти и българския вкус.

Основна политика на фирмата е да разчита не на количеството, а на качеството на продукцията. Многобройни са доволните ни клиенти и партньори, които се наслаждават на уникален и истински вкус на "природата ".

Начало на формуляра

 
повече

Продукти

Фирмени новини

Партньори