Вход / Регистрация

Вход за клиенти
Платен (Pro)

само за 24.90лв.!

Грийн роуд ООД

адрес: Софияс.Бистрица ул."Витишко лале" 12

телефон: 02/ 9927072

e-mail: office@greengarden-bg.com


   "Грийн роуд" ООД е фирма,която се занимава с производство и разпространяване на декоративна растителност - широколистна и иглолистна, интериорна и екстериорна, както и богата гама цветна растителност. Всички те се произвеждат в екологични условия в собствени парници и открити площи.

   За да бъде Вашия комфорт пълен ние Ви предлагаме и голям брой услуги, чрез които да създадем стил и индивидуалност в градината, според нуждите и желанията Ви. 

    Услуги: Проектиране; Изграждане на: зелени площи,водни площи и басейни; Автоматизирани напоителни системи;Затревяване;Резитби;Озеленяване;Алпинеуми и скални кътове;Градинарски услуги;Засаждане на цветна растителност храсти и дървета;  Ремонтни дейности;Железарски услуги;

   Доставка: При покупка на растения от нас ние ги доставяме до Вашия дом и спестяваме Вашето време. Доставката в района на София е Безплатна, за страната по договаряне.

   Договори: Договор за поддръжка от 1месец или 1година /годишния договор включва месечен абонамент от март до октомври/.

При сключване на годишен договор "Грийн роуд"ООД прави % отстъпка, която е индивидуална и зависи от обема на работа и броя посещения.


повече

Продукти

Фирмени новини

Партньори