Вход / Регистрация

Вход за клиенти
Платен (Pro)

само за 24.90лв.!

Никол 4 Груп ЕООД

адрес: гр. Пловдив, ул.Васил Левски 151

телефон: 0887867070

e-mail: office@nikol-4.com


Фирма "Никол 4 Груп" залага на качествотo и именно заради това оборудването на нашето производствено помещение е направено с машини на немската фирма "elumatec".

Новата инвестиция на фирмата ни е специално за алуминиева дограма и с гордост може да се похвали с новозакупената ъглонабивна преса за сбиване (кербовачна машина) на водещата фирма "elumatec". Тази машина е втората по рода си в град Пловдив. Предимството на тази машина е, че при нея не се използва стандартната механична сглобка за сглобяване на алуминиевата дограма, а се използват екструдирани ъгли за сбиване и отделно се нанася епоксидно лепило, което допринася за гарантираното качество и якост на сбития ъгъл и дълготрайна връзка на дограмата.

При механичната сглобка има проблеми с ъглите от вида: разминаване на ъглите, светене в ъглите, изпускане на механичната сглобка, от което разпадане на прозореца и много други проблеми.

С тази машина фирмата с гордост и вдигната глава може да каже и да покаже, че проблеми от вида, които ги има при механичната сглобка тук вече ги няма.

Също така фирмата предлага вече дограма за дистрибутори, партньори в цялата страна на преференциални цени!!!!


повече

Продукти

Фирмени новини

11.01.2011

Промоции

СЕЗОННО НАМАЛЕНИЕ НА ВСИЧКИ ПРОДУКТИ -10% !!!

 

Партньори