Вход / Регистрация

Вход за клиенти
Платен (Pro)

само за 24.90лв.!

ДИУЕЪР ЕООД

адрес: гр. София, бул. Владимир Вазов 9, Бизнес център, ет.8

телефон: 02/ 946 15 40

e-mail: office@dware.bg


Фирма dWare е създадена с решение N 1 на СГС на 10 ноември 1989г. с предмет на дейност проектиране, разработка, внедряване и поддръжка на софтуерни решения.

 

dWare е сертифицирана по стандарт ISO 9001 : 2008.

 

dWare е партньор е на Oracle и Microsoft,  член е на Българската асоциация за информационни технологии и Българската търговско – промишлена палата.

dWare разработва, предлага и внедрява  системи за цялостно управление на бизнес процесите във фирмата, управление на финансово - счетоводната дейност, управление на търговски обекти – бензиностанции, складове, магазини, ресторанти.

 

Внедряването на системите включва анализ на бизнес процесите на клиента и настройка спрямо специфичните изисквания, обучение и документиране, миграция на данни от съществуващите системи.

 

За своите клиенти фирмата осигурява и:

  • обучение на персонала
  • абонаментно поддържане 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата
  • дистанционна помощ - Konto Online Support
  • телефонни консултации

 

Компанията има офиси в София, Бургас, Варна, Враца, Габрово, Пловдив и Хасково и над 15 представителства в Благоевград, Видин, Казанлък, Ловеч, Пазарджик, Русе, Стара Загора, Шумен,Ямбол...

 

Повече за нас може да прочетете на: www.dware.bg


повече

Продукти

Фирмени новини

21.01.2011

346 бензиностанции избраха dWare!

346 бензиностанции избраха dWare! Шефът на НАП похвали системата, която отговаря на всички изисквания и има отличен и навременен сервиз в сутрешния блок на НОВА ТВ на 19.01.2011./ play.novatv.bg/Системата работи с фискален принтер DATECS и с каси Daisy и работи с повече от 50 различни вида бензиноколонки!

 

Партньори