Вход / Регистрация

Вход за клиенти
Платен (Pro)

само за 24.90лв.!

Условия за ползване

Споразумение

 

Моля прочетете правилата внимателно. Използването на сайта означава, че сте съгласни с тях. Ако не сте съгласни с правилата на това споразумение трябва да спрете да използвате сайта незабавно. Споразумението е между потребителя и „Експо България” ООД.

 

 

Начало

 

ExpoBulgaria.com е сайт за комуникация на фирмено и лично ниво. Той е запазена марка на „Expo Bulgaria” Ltd („Експо България” ООД). Всички публикувани материали в него са със запазени авторски права и използването им без позволението на собствениците или ExpoBulgaria.com е незаконно. Извършването на търговска дейност посредством Сайта е нежелателно и „Експо България” ООД държи да поясни, че Сайтът има за цел да улесни комуникацията и връзката както на партньорско ниво между фирми така и между фирми и техните клиенти. Всички търговски сделки сключени с помощта на Сайта се считат за извършени  БЕЗ участието на ExpoBulgaria.com ("Експо България" ООД) и Сайтът не носи отговорност за качеството, коректността или последствията от тези сделки.

ExpoBulgaria уважава правата на всички потребители независимо от тяхната националност и религия. Очакваме всички наши потребители да показват толерантност и респект един към друг и да ни помогнат в създаването на преди всичко полезна и приятна атмосфера за всички посетители и потребители на ExpoBulgaria.com.

 

 

Нарушения на авторските права

 

1 - Поставяне на снимки или други творчески (рекламни) материали в сайта без позволение от автора.

2 – Преобразуването на творчески материали от един вид изкуство в друг. Например: Преобразуването на снимка в плакат или книга във филм.

3 – Изменяне или редактиране на творчески материал без позволението на автора.  

Моля да се уверите, че материалите които качвате в сайта са изцяло Ваши и притежавате всички права над тях. Изключение правят материалите, за които имате изрично разрешение от автора. Всеки творчески материал, който намерите се счита със запазени права по подразбиране.

 

ExpoBulgaria.com не отговаря за информацията добавяна от потребителите.

Когато бъдем уведомени за нарушаване на авторските права на друг автор, творец или компания чрез качване на творчески материал то веднага ще го изтрием.

 

За нарушени права можете да сигнализиране на:

 

Mail: [email protected]

Skype: ExpoBulgaria

Тел: +359887519398 / 02 482 23 93

  

 

Лична информация

 

ExpoBulgaria събира Лична информация като име, адрес, телефон, електронна поща или друга информация, която може да бъде използвана за връзка или индивидуалното Ви идентифициране.

Ние също така събираме и Анонимна информация като „IP” адрес, „browser”, операционна система, страниците от Сайта които посещавате и рекламите, на които обръщате внимание. Тази информация се използва за статистическа цел и вашата лична информация е свързана с вашата Анонимна информация.  

ExpoBulgaria използва “cookies” за събирането на информация.

Тази информация се използва за подобряване на Услугите в Сайта и ExpoBulgaria не споделя Лична информация без вашето позволение.

Вашата Лична информация може да бъде променена по всяко време като използвате бутона „настройки на профила”.

 

 

Публична информация

 

Ако се регистрирате в Сайта и публикувате нещо, моля помнете, че то е публично достъпно за всички посетители или потребители. Имената които използвате при регистрация са видими за всички посетители на Сайта. ExpoBulgaria няма контрол и не е отговорен за тях или Собствените материали които сте публикували в Сайта

 

 

Промени

 

Ние можем да променяме тези Условия от време на време поради непрекъснатите промени в Услугите на Сайта. Ако съществено променим тези Условия ще Ви уведомим на електронната Ви поща която сте въвели при регистрирането Ви или чрез системно съобщение в личния Ви профил в Сайта. Променените Условие влизат в сила в момента на публикуването им. Ако след това продължите да използвате Услугите на Сайта значи сте съгласни с промените. Ако не сте съгласни с промените трябва да спрете да използвате Сайта.

 

 

Въпроси

 

Ако имате въпроси относно Условията, може да се свържете с нас.

 

 

 

(1) Общи правила

 

 

(1.1) Наличие / Достъпност

 

Услугите предоставени от ExpoBulgaria са напълно безплатни за публично ползване. ExpoBulgaria запазва своето право да променя, отлага или прекъсва тези Услуги по всяко време без предупреждение. Вие сте съгласни, че ExpoBulgaria не носи никаква отговорност при промяна, отлагане или прекъсване на Услугите на сайта.

 

(1.2) Авторско право

 

ExpoBulgaria е собственик на всички авторски права на Услугите и съдържанието им. Потребители публикували творчески (рекламни) материали в сайта са или собственици на всички части на творческите материали или публикуват творчески материали с разрешението на собственика им. ExpoBulgaria не изисква собственост или авторски права над материали качени в Сайта от потребител в така нареченото пространство на „собствени материали”.

 

(1.3) Сигнализиране за нарушение

 

ExpoBulgaria може да премахне вашите Собствени материали в Сайта, прекрати профила ви или забрани посещение на Сайта за потребители които нарушават интелектуална собственост или авторски права на други потребители.

 

(1.4) Външни връзки (линкове)

 

ExpoBulgaria може да показва линкове към други сайтове или източници на информация. С използването на Сайта вие сте съгласни, че ExpoBulgaria не носи отговорност за: достъпността или точността на подобни сайтове или източници; съдържанието им; продуктите или услугите които те предлагат. Ползването на тези сайтове е изцяло на ваша отговорност.

 

(1.5) Изменение на правилата

 

ExpoBulgaria си запазва всички права да изменя и променя тези Правила от време на време по собствена преценка. 

 

 

(2) Допълнителни правила

 

(2.1) Регистрация

 

За да се регистрирате като потребител за Услугите на Сайта трябва да сте навършили 18 годишна възраст. За неопределен период от време това правило няма да се среща на никое друго място в Сайта и никъде няма да има потвърждение за възраст. Ползването на Сайта означава, че сте съгласни с него.

 

(2.2) Парола

 

Когато се регистрирате като потребител ще трябва да въведете парола. Вие носите отговорност за запазването на безопасността на тази парола и се считате за съгласни да не я предоставяте на трети лица.

 

(2.3) Добавяне на Собствени материали

 

Като регистриран потребител на Сайта ще получите право да участвате във всички страници като част от Услугите му. Това означава, че вие можете да добавяте Собствени материали под формата на текст и/или снимки в тези страници.

 

(2.4) Авторско право в Собствени материали

 

ExpoBulgaria не изисква собственост или авторски права над творческите (рекламни) материали качени в Собствени материали. Поради нуждата да имаме възможност да направим Вашите Собствени материали достъпни чрез Услугите на Сайта, Вие предоставяте на ExpoBulgaria право да разпространява,  възпроизвежда, съхранява, подготвя производни продукти както и публично да показва Вашите Собствени материали. Моля да обърнете внимание, че когато добавяте Собствени материали те са публично достъпни и трети лица могат да копират, разпространяват и показват Вашите Собствени материали използвайки инструменти и програми на техните компютри с тази цел. Това би могло да наруши Вашите авторски права освен ако тези трети лица не получат разрешение от вас под формата на лиценз.

 

(2.5) Следене на Информацията и Съдържанието

 

ExpoBulgaria няма способността да контролира всички материали които качвате в Сайта използвайки неговите Услуги и няма задължение да наблюдава подобни материали с каквато и да е цел. Вие сте съгласни, че сте отговорни за всички Собствени материали които качвате използвайки Услугите на Сайта.

 

(2.6) Политика на съхранение

 

За регистрирани потребители на Сайта, ExpoBulgaria осигурява безплатно интернет пространство за вашите Собствени материали. Вие сте съгласни, че ExpoBulgaria може, по своя инициатива, да постави ограничения свързани с вашето използване на Услугите, включително за броят на дните в които вашите Собствени материали ще се съхраняват от Сайта; максимален размер на всеки материал (файл) които може да бъде добавен към Собствени материали; максимален размер на дисковото пространство определено за съхранение на Собствени материали в сървърите на ExpoBulgaria; максимален брой добавени продукти или текст към фирменият или личният профил. Освен това, вие сте съгласни, че ExpoBulgaria си запазва правата да прекрати или изтрие, по собствена инициатива, профили които са неактивни за неопределен период от време. ExpoBulgaria не носи отговорност за изтрити Собствени материали или за неспособността да съхрани такива. Вие носите отговорност за запазването на копия на вашите Собствени материали. ExpoBulgaria си запазва правата да променя своята политика на съхранение от време на време без предупреждение.

 

(2.7) Ръководство

 

Вие сте съгласни да НЕ използвате Услугите на Сайта за:

 

1 – Всякакви незаконни дейности

2 – Качване на всякакви материали които са крайно неприлични, агресивни, богохулни, порнографски, незаконни, заплашителни, оскърбителни, обидни, вредни, нарушаващи човешките и гражданските права, клеветнически, просташки, вулгарни, нелегални или по какъвто и да е друг начин предизвикващи възражения и нарушаващи закона.

3 – Качване на всякакви материали нарушаващи каквото и да е авторско право, запазена марка, патент, друга интелектуална собственост или каквото и да е морално право на трети лица включително, и не само, ExpoBulgaria.

4 – Вреда на малолетни/непълнолетни по какъвто и да е начин, включително качването на материали които нарушават закона за детската порнография, закона за сексуалното насилие над деца и закона за забрана на изобразяване на малолетни/непълнолетни въвлечени в сексуални дейности. Качването на каквато и да е лична идентифицираща информация за деца под 14 годишна възраст с СТОРО забранено.

5 – Качване на всякакви материали които биха могли да причинят вреда на ExpoBulgaria или компютърната система на които и да е друг потребител на Сайта, включително материали съдържащи вируси, кодове, червей, данни или други файлове или програми които са създадени с цел да нанесат щети или да позволят неупълномощен достъп до Услугите на Сайта и да причинят какъвто и да е дефект, грешка или неизправност на Услугите.

6 - Комерсиална цел с изключение на специално упоменатите като позволени дейности в този Условията на Сайта.

 

(2.8) Прекратяване или ограничаване на достъп до Сайта или Услугите му

 

Вие сте съгласни, че ExpoBulgaria може да прекрати или ограничи всяка част от услугите на Сайта по всяко време без предупреждение.

 

(3) Правила за поведение

 

(3.1) Увод

 

ExpoBulgaria е постоянно разширяваща се общност от юридически и физически лица. В тази общност има Фирми от различни индустрии и всякакви сфери на бизнеса които считаме за основна движеща сила в Българското бизнес пространство.

За това разрастващо се разнообразно общество имаме две основни цели. Първата от които е да се уверим, че всички потребители се чувстват свободни да практикуват своя бизнес в границите на допустимото посредством фирмите които представляват докато същевременно с това всички заедно се стремим да създадем приятна бизнес атмосфера за учение, развиване и постигане на максимални резултати. Втората ни цел е да направим всичко възможно да запазим и защитим членовете на това общество от нарушения на правата, дискриминация, насилие и предразсъдъци и други според законите на Република България.

 

 

(4) Насоки и препоръки

 

(4.1) Качество

 

ExpoBulgaria има за цел да подкрепя всички нива фирми от малък и среден бизнес до най-големите корпорации и поради тази причина не поставяме никакви минимални стандарти за качество при качване на Собствени материали. Сайтът има за цел да създаде висока и лоялната конкуренция за увеличаване на качеството към крайния потребител и по този начин да развива и повдига нивото на бизнеса като наука. Всякакъв вид продукти и услуги са добре дошли в Сайта ако отговарят на политиката за авторското право и правилата за поведение. Въпреки че не поставяме изисквания за качество искрено ви молим да упражнявате умереност и самокритичност в избора си на това какво ще качите и да го направите на най-подходящото място. ExpoBulgaria окуражава своите потребителите да качват само най-добрите си продукти и услуги.

 

(4.2) Забранени Коментари

 

Забранен коментар се счита този които е неучтив, непочтителен, агресивен и/или обиден по какъвто и да е друг начин.

 

Настояваме да се въздържате от коментари които са расистки, фанатични или каквито и да е други агресивно насочени относно философия или религия. Допълнително към това молим всички наши потребители да избягват агресивни забележки въз основа на пол или сексуална ориентация и да не правите забележки, коментари или критики с намерението да обидите някои като личност, група или стил на работа. Демонстрацията на омраза е строго забранена. Ако смятате, че сте жертва на описаните по-горе поведения, моля да ни уведомите като използвате официалната контакт форма в Сайта.

Служителите на Сайта ще се намесят директно единствено в случаите на сериозни нарушения. По-маловажните случаи могат да бъдат разрешени с достъпни за всички потребители инструменти в Сайта. Например функцията „блокирай”.

 

(4.3) Нежелани Коментари

 

Нежелан коментар се счита този които е обезпокоителен или неприятен поради необичайни фактори.

 

Не правете „spam” (изпращане на голям брои идентични символи или коментари). Spam-а е забранен.

Не правете „flood” (изпращане на голям брои последователни символи или коментари или символи или коментари които заемат голяма част от пространството на страницата в която се намират). Flood-а е забранен. 

 

(4.4) Материали за възрасни.

 

ExpoBulgaria категоризира материали за възрасни като материали с агресивно или порочно съдържание за четене или наблюдение. Най-често срещаните са снимки на продукти с еротична насоченост, големи количества кръв или заложена бруталност. ExpoBulgaria забранява, без изключение, качването на материали които са порнографски или крайно неприлични. Материали които се считат за неприлични от администратор на Сайта ще да бъдат премахнати без предупреждение. Администраторите на Сайта си запазват правото да категоризират спорни материали като прилични или неприлични.

 

(4.5) Малолетни / Непълнолетни модели

 

ExpoBulgaria забранява качването на снимки и материали съдържащи голи части от тялото на малолетни или непълнолетни модели (под 18) както и всякакви сексуално насочени материали като позиране по бельо или сексуално предполагаеми или предизвикателни пози.

 

(4.6) Използване на Групите

 

Всички описани по горе правила се считат за валидни във Групите на Сайта.

Допълнително към тях имаме няколко специални правила:

 

1 – Всички нови теми и коментари трябва да се придържат към Заглавието.

2 – Насърчаваме общуването и коментари които са позитивни или негативни написани по начин които остават конструктивни и градивни позволявайки диалог.

 

(4.7) Аватари

 

Аватарът служи да представлява вашия Личен профил в Сайта. Можете да поставяте всякакви аватари съобразени със следните условия:

 

1 – Аватарът не трябва да съдържа никаква голота.

2 - Нямате право да използвате специално създаден от друг автор аватар без неговото разрешение.

3 – Авататър ви може да бъде премахнат от администратор ако той съдържа част от работата на друг автор които е изразил недоволство от това.

4 – Аватарът трябва да бъде съобразен с описаните по-горе правила за агресивно и неприлично поведение.

 

(4.8) Лого

 

Логото служи да представлява вашия Фирмен профил в Сайта. Можете да поставяте всякакви лого снимки съобразени със следните условия:

 

1 – Логото трябва да бъде изцяло собственост на Фирмата която го публикува.

2 - Нямате право да използвате специално създадено от друг автор лого без неговото разрешение.

3 – Логото ви може да бъде премахнат от администратор ако той съдържа част от работата на друг автор които е изразил недоволство от това.

4 – Логото трябва да бъде съобразен с описаните по-горе правила за агресивно и неприлично поведение.

 

(4.9) Експлоатация, Уязвимост и Злоупотреба

 

Екипът на ExpoBulgaria няма да толерира опити за експлоатация или намеса във външния вид, навигацията или каквото и да е друго действие срещу Сайта. Всяко действие което нарушава възможността на потребителите да използват Сайта и неговите Услуги се счита за Намеса. Достъпът до Сайта ще бъде забранен за всички нарушители.

 

(4.10) Промени в Насоки и Препоръки

 

ExpoBulgaria си запазва правото да променя всички Насоки и Препоръки без предупреждение.