Вход / Регистрация

Вход за клиенти
Платен (Pro)

само за 24.90лв.!

Помощ

ЕКСПО България ООД специализира в разработването на онлайн базиран софтуер с бизнес насоченост. Платформата www.ExpoBulgaria.com представлява бизнес мрежа имаща за цел да създаде голямо изложение на фирми и продукти. Приоритет ще бъде предоставянето на лесно достъпна среда за установяване на контакт и възможност за нови бизнес партньорства. Експо България ООД се стреми да привлече вниманието на българските бизнесмени и да им покаже, че навлизането на бизнеса в Интернет носи по-малко рискове и улеснява развитието.

 

Съвременните бизнес клиенти и крайни потребители имат определени очаквания за достъпността на информацията и доброто Интернет присъствие на дадена фирма увеличава значително доверието в нея.  В същото време  е по-удобно, евтино и ефективно.

 

Нашата цел е да създадем най-голямото онлайн изложение за фирми и продукти, в което  всяка организация лесно и безплатно може да представи както себе си, така и своята продукция. Същевременно всеки потенциален купувач може да намери информацията, от която се  интересува и да потърси директен контакт в случай на проявен интерес. Свързването на две бизнес страни, чрез посредничеството на www.ExpoBulgaria.com дава възможност за създаване на дългосрочни бизнес отношения.

 

Осъществяването на финансови операции и сключването на сделки между две или повече фирми посредством платформата е възможно единствено чрез директен диалог между участниците като сайтът не носи отговорност за развитието на техните бизнес отношение. ЕКСПО България се класифицира като посредник в създаването на бизнес отношения, които в последствие да прераснат в взаимноизгодни партньорства.

 

Тел.: 0885/201-552