Не губете своите рецепти, създайте си готварска книга на Vkysno.bg
Област София - град
Пластмаса и Гума
Производител
kobo.expobulgaria.com
извън линия
КОНТАКТИ
Адрес: София, ул. Васил Петлешков 20
Телефон: 02/9454007
GSM: 0888493306
Начало » » Пречиствателни станции
Пречиствателни станции за къщи

Пречиствателни станции за къщи

Детайли

Описание

Описание на пречистватекни станции

Пречиствателните станций от типа MCA се произвеждат в шест разновидности от MČA6 до MČA35, от листов полипропилен, чрез заваряване. За изработването на пречиствателните станции използваме технологията и дългогодишният опит на чешката фирма „Ekosystem” s.r.o.

Конструирани са като самоносещи кръгли резервоари, разделени на три части: първичен резервоар(1), активатор (биобасейн)(2), утаителен резервоар(3).

Пречистването е разнаботено по класическа технология с активна аерация на хетеротрофна биомаса и активирана утайка в технологичния процес. MČA работят на принципа на продължителната аерация с ниско натоварване на стабилизираната активна утайка.

Отпадъчните води вливащи се в пречиствателната станция попадат в първичния  резервоар(1), където е интензивно аерирана  и разбърквана,  така се получава смилане на входните по-груби замърсители. От основния резервоар отпадъчната вода се изпомпва  с въздушна помпа (8) в активатора(2), която е защитена с разделителна решетка(10), прихващаща не смлените вещества. Чрез препомпване, по време на нисък приток  се получава понижение на нивото в първичения резервоар и така се образува акумулиращо пространство за регулиране на ударен приток.

В активатора(2) протича биологично пречистване на отпадъчните води  с активация на утайката. Въздухът се подава от аериращ елемент за фини мехурчета(7) и чрез интензивно аериране се получава разбъркване и окисляване. По този начин се получава разлагане на органичните вещества, а така също и нитрификация. В случай, когато притокът на въздух е регулиран по време, се получава период без аериране и частична денитрификация. Активираната смес с пневматична  помпа(9) се препомпва  в резервоара за утайка(3). В него се получава сепарация на активната утайка от пречистената вода. Тя преминава през филтър MATALA(20), през мястото за вземане на проби(19) и се оттича в изходната тръба.

 Като източник на въздух за активирането и движението на пневматичните помпи е използван въздушен мембранен компресор(4), разположен в пластмасова кутия(13) отстрани на БПСОВ. Регулирането на въздуха се осигурява от ръчен въздушен разпределител(16). Времевия режим за аериране и хода на помпите се ръководи от комутиращ часовник (15).

Конструкцията на MČA отговаря на всички определени изисквания, изпитателни методи, означения и оценки на съответствието за монтирани на място пречиствателни станции за битови отпадни води, които се прилагат за групи до 40 еквивалентни обитатели по хармонизирана норма ČSN EN 12566-3.

 Повече информация може да видите на www.kobo.bg.

Форма за контакт

Вашето име:
Вашия имейл:
Тема:
Съобщение:
До:

"Кобо Б" ООД
Повторете кода от картинката
Security Image  Смени кода
РЕКЛАМА / ВИДЕО
Работа
Почасова работа
София, ул. Васил Петлешков 20