Вход / Регистрация

Вход за клиенти
Платен (Pro)

само за 24.90лв.!

Кобо Б ООД

адрес: София, ул. Христаки Павлович 15

телефон: 0888636084

e-mail: info@kobo.bg

Фирмени новини

Резервоар от полиетилен - правоъгълен

Резервоар от полиетилен - правоъгълен

Резервоарите произведени от фирма "Кобо Б" ООД са предназначени за съхранение на течности, вискозни материали, храни, корозионни вещества и химикали. Използват се за съхранение на гориво и киселини с определена концентрация. Резервоарите са изработени от безопасни за здравето материали. Полиетиленът, от който се изработват резервоарите е устойчив на механични повреди и е безопасен за околната среда. 
Резервоарите се изработват чрез заваряване с горещ въздух, като здравината на заварката (шевът) е по-голяма от здравината на материала, което от своя страна дава възможност да се разшири продуктовата гама и обхвата на тяхното приложение. Поради тази причина резервоарите имат голямо приложение в химическата промишленост, селското стопанство, хранително вкусовата промишленост, винопроизводството и др. 

Предимства на полиетиленовите резервоари:

  • ниско тегло, висока химическа устойчивост
  • опростен монтаж, дългосрочна работа
  • възможност да се съедини (завари) към друг резервоар или елемент от същият материал
  • 100% водоустойчив, възможност за индивидуални размери
  • лесна поддръжка
  • възможност за изработка на резервоарът директно на мястото за монтаж, когато няма възможност да се внесе в помещението като готово изделие.

Правоъгълните резервоари се изработват от плочи с дебелина от 4 до 20мм. Те могат да бъдат поставени на повърхността на земята, да бъдат вградени в нея или укрепени с бетон. Могат да бъдат изработени с подвижен капак, фланци с различни размери, допълнителни отвори, автоматични вентили за контрол на нивото, дръжки и др. Възможно е в резервоарът да се поставят преградни стени. 
Когато се поръчват резервоари трябва да се уточни вида на съхраняваният материал, неговата концентрация, работна температура, приблизително тегло.


08.06.2016    Публикувал: Кобо Б ООД
Кобо-Б-ООД

Партньори

Финтекс Трейд
Рекламна агенция ЕС 360