Вход / Регистрация

Вход за клиенти
Платен (Pro)

само за 24.90лв.!

Корект Доорс ООД

адрес: гр. София, ул. "Цар Симеон" 5

телефон: (02) 983 20 50

e-mail: office@correctdoors.com


Гаражни секционни врати0.00 лв.

Секционните гаражни врати се отварят вертикално и са разположени под тавана за спестяване на място. Благодарение на тази конструкция те предлагат максимално място за паркиране в и пред гаража. 

Формата на отвора на гаража е без значение. Независимо дали е правоъгълна, скосена, със сегментов или дъгообразен свод. Секционната врата Hоrmann е приложима винаги. Благодарение на по-голямата ширина на светлия отвор можете да влизате и излизате от гаража си по-удобно. Значително предимство при големи автомобили, ванове и джипове. 

Трайно еластични и устойчиви на атмосферни влияния уплътнения, монтирани от четирите страни на секционните врати Hоrmann, спират вятъра и дъжда. Обемният профилиран шлаух на уплътнението откъм пода същевременно изравнява и малки неравности. При по-старите врати с въртеливо-постъпателен ход често се налага да сте изключително прецизни. Разширеният с до 14 см светъл отвор присекционните врати прави паркирането на съвременните по-широки автомобили значително по-приятно. 

Hormann разполага с разнообразни стандартни размери, прецизно съгласувани с вратите с въртеливо постъпателен ход, които следва да бъдат подменени.

Фирмени новини

Партньори