Вход / Регистрация

Вход за клиенти
Платен (Pro)

само за 24.90лв.!

Корект Доорс ООД

адрес: гр. София, ул. "Цар Симеон" 5

телефон: (02) 983 20 50

e-mail: office@correctdoors.com


Врати Berry с въртеливо-постъпателен ход0.00 лв.

Битовата врата модел "Berry" тип "летящо крило" за единични и двойни гаражи съчетава високо качество и високо развита технология със здравина и безопасност. Идеални за модернизация на готови гаражи и на гаражни клетки. Битовата вратасе предлага в най – различни варианти и цветове: с нормални и нестандартни размери, с допълнителна врата, оформена в същия дизайн и с много лесни за използване автоматични механизми. 

Вратите "Berry" имат покритие с устойчив на климатични влияния полиестерен грунд, хубав външен вид и се отваря много лесно. Гаранция за корозия 10 години. 

Oтличното заsщитно оборудване на вратите "Berry" с въртеливо-постъпателен ход са еластичните защитни капачки над рамената на лостовете. Те покриват напълно рисковата област и така намаляват опасността от притискане или заклещване по невнимание. При затваряне специално оформеното рамо на лоста притиска гаражната вратата плътно към касата и я кара да се фиксира сама. По този начин не остава луфт между вратата и рамката. 

За да можете да задвижвате Вашата автоматична гаражна врата с въртеливо-постъпателен ход комфортно и лесно по всяко време, се предлагат качествени мобилни и стационарни принадлежности, подходящи за всички монтажни ситуации. От ръчния микропредавател през кодирания манипулатор и скенера за пръстови отпечатъци до специалните решения като аварийната батерия.

Фирмени новини

Партньори