Вход / Регистрация

Вход за клиенти
Платен (Pro)

само за 24.90лв.!

Симко 7 МК ЕООД

телефон: 0887 973 401

e-mail: simko7mk@europe.com


Прорайм биоцид Сребърна и Медна вода


Обем - 2х100мл.

4.00 лв.

"ПРОРАЙМ биоцид" 1 - 2 със сребърни и медни йони, в бутилки от 100ml.

 

Не съдържа НИТРАТИ.

"ПРОРАЙМ биоцид" 1 и 2 е двукомпонентен препарат на водна основа с приложение във всички сфери на живота където е необходимо постигането на пълна дезинфекция по безвреден и екологичен начин. Препаратите "ПРОРАЙМ биоцид" се произвеждат по патентован електрохимичен процес разработен след дълги години работа в областта на третиране на води с цел обеззаразяване и пречистване. Отделените във водата йони се получават от възможно най чисти метали, сребро с чистота 99,99% и мед с чистота 99,9%. Отсъствието на примеси в металите гарантира хомогенността на получения разтвор и неговото високо качество. Към сребърните и медни йони отделени във воден разтвор при определено съотношение, няма открити резистентни болестотворни микроорганизми. Поемането на сребърни и медни йони действа стимулиращо на имунната система. При контакт на медните йони с кожата, те стимулират повишаването на гликогена под кожата. При дефицит на медни йони в организма, често се развиват следните заболявания: едем; ревматоиден артрит; анемия (не се свързва желязото в хемоглобин); нарушена обмяна на веществата в костите.

Няма данни за установени случаи при микрорганизми да е настъпила резистентност или за възможност за развитие на резистентност към сребърните йони.
Спектър на действие на препарата "ПРОРАЙМ биоцид": фунгицидно, бактерицидно, вирусоцидно, алгицидно. Според изследвания на системи от сем.: Escherichia, Citrobacter, Enterobacter, Klebsiella,  Enterococcus, Streptococeacae, Pseudomonas,  Staphylococcus,  дрожди  от рода Candida, фаги – ДНК съдържащ колифаг Tr и РНК , съдържащ  колифаг MS2. Проведени са специални изследвания с Legionella, причинител на инфекции в системи за затопляне на вода в болниците и хосписи.Получените резултати доказват,  че на 15-та минута редукцията на отделните микроорганизми е над 99%, като най-силно е изразен ефекта при фагите и бактериите. Пълна гибел на дрождите настъпва след 30-минутен контакт.Към сребърните и медни йони са силно чувстителни Neisseria gonorrhoeae и  Ch.trachomatis. Медните йони  инактивират някои фаги и вируса на Herpes simpex.

Фирмени новини

Партньори