Вход / Регистрация

Вход за клиенти
Платен (Pro)

само за 24.90лв.!

Мелко България ООД

адрес: гр.Сливен кв. Индустриален п.к.184

телефон: 044 66 78 05

e-mail: office@melko.bg


ОСНОВНИ БРАШНА0.00 лв.

Брашно Тип 500 ЕЛИТ

Брашно тип 500 произведено от подбрана, висококачествена пшеница с високи хлебопекарни качества. Използва се за хляб с висок обем около 3000см, погачи, закуски. Високо водопоглъщане, подобрен цвят на кората на изделията. При изпичане се получава равномерна и еластична средина, кората е тънка, хрупкава с приятен аромат.

Брашно Тип 500 КЛАСИК 

Брашно тип 500 с високи хлебопекарни качества.

Използва се основно за хляб с обем около 2800см, по-евтина алтернатива за производство на пици и баници. Високо водопоглъщане. При изпичане се получава равномерна и еластична средина, кората е тънка, хрупкава с приятен аромат.

Брашно Тип 450

Брашно тип 450, подходящо за производство на сладкарски изделия.

Брашно Тип 500 СТАНДАРТ

Брашно тип 500 с добри хлебопекарни качества. Използва се основно за хляб с обем около 2600см, по-евтина алтернатива за производство на пици и баници. Високо водопоглъщане. При изпичане се получава равномерна и еластична средина, кората е тънка, хрупкава с приятен аромат.

Грис

Пшеничният грис е предназначен за приготвяне на десерти, закуски, гарнитури, предястия и пасти. Подходящ за рационално хранене както на възрастни, така и на деца.

Брашно Добруджа Тип 700

Предназначено за производство на хляб Добруджа и други диетични тестени изделия.

Типово брашно Тип 1150

Предназначено за производство на типов хляб и други диетични тестени изделия.

Брашно Грахам Тип 1850

Пълнозърнесто брашно със специфични качествени показатели, дължащи се на голямото съдържание на целулоза /трици/ и бавно усвоими въглехидрати. Именно това негово качество е причина за положителното му въздействие върху перисталтиката на стомашно - чревния тракт и нивото на кръвната захар.

Брашно Перса

 

Брашното Перса е позиционирано в икономичния сегмент. Предназначено за производство на хляб, питки и други хлебни изделия.

Мелко-България-ООД

Фирмени новини

30.03.2011

КЪДЕ ДА НИ НАМЕРИТЕ

Брашната "Мелко" можете да намерите във веригите Кауфланд, Мерканто, Лидъл, както и в много други хипер маркети и магазини близо до Вас.

 
30.03.2011

ОБНОВЛЕНИЕ В "МЕЛКО ВАРНА"

Неотдавна започна обновлението на "Мелко" в град Варна. До края на есента мелницата ще бъде напълно реновирана и оборудвана с нови машини.

30.03.2011

МЕЛКО МИКС ЗА ХЛЕБОПЕКАРНИ

На 01.05.2010г. Мелко пусна за продажба новият си продукт Микс за хлебопекарни. След минаването на предварителните тестове за пекарните качества на брашното всички са еднинодушни, че това ще бъде новият хит при готовите миксове. Миксът е много добре ...

Партньори