Вход / Регистрация

Вход за клиенти
Платен (Pro)

само за 24.90лв.!

Контилинкс Трейдинг ЕООД

адрес: бул. "Ал.Стамболийски" 55, София 1000

телефон: 02 980 48 41

e-mail: contrade@primasoft.bg


неорганични продукти0.00 лв.

Хлороводород

 

Сярна киселина

 

Олеум

 

Азотна киселина

 

Фосфорна киселина

 

Борна киселина

 

Борни оксиди

 

Сулфиди

Фирмени новини

Партньори