Вход / Регистрация

Вход за клиенти
Платен (Pro)

само за 24.90лв.!

МИСТЪР КУЛС ЕООД

адрес: гр.София, кв.Витоша, Лозенец; с.Мусачево, общ.Елин Пелин

телефон: 0898 535099

e-mail: misterkools@abv.bg


ИЗТРИВАЛКИ, ПОПИВАЛКИ ПОД НАЕМ


ИЗТРИВАЛКИ ПОПИВАЛКИ ПОД НАЕМ - РАЗЛИЧНИ РАЗМЕРИ И ЦВЯТ
Наименувание на детайла - стойност на детайла

0.00 лв.

      На българския пазар  се появи нова, нестандартна, европейска услуга за поддържане на чистота – ИЗТРИВАЛКИ ПОД НАЕМ. Услугата е традиционна за страните от Европейския съюз и Северна Америка и все повече набира популярност и у нас.

 

      Професионалните ПОСТЕЛКИ, ИЗТРИВАЛКИ или ПЪТЕКИ спомагат за намаляване на мръсотията в помещенията между 60 и 80 %, при поставяне на подходящите места.

 

          Какво представляват ИЗТРИВАЛКИТЕ?


     Високотехнологична изработка, при която се използват само изкуствени материали – найлонови нишки в комбинация с антистатични фибри. Така материята попива влага и мръсотия, без да се получава мирис или растеж на микроби. ПОСТЕЛКИТЕ са многопластови. Първият слой „залепва” за пода благодарение на вакуумни издатини. Над тях е гумено покритие с втъкани в него нишки.

 

         Основни предимства


     Няма съмнение в ефективността и предимствата които една ИЗТРИВАЛКА осигурява. Сегашната практика за чистенето им на място има едва 30-40% ефективност. След пране с пароструйка или специална прахосмукачка 60 на сто от мръсотията остава в материята. След неколкократно повтаряне на процедурата ПОСТЕЛКАТА се замърсява до нива, които принуждават собственика да я изхвърли и плати за нова.

 

     Услугата „ПОСТЕЛКИ ПОД НАЕМ” елиминира тези проблеми, като клиентът винаги получава годни за употреба ИЗТРИВАЛКИ, изпрани със специална апаратура. Предлаганото от нас има редица предимства:

 

    -  Предоставяне на специални ПОСТЕЛКИ с различни размери;

    -  Своевременно подменяне на използваните ПОСТЕЛКИ с чисти;

    -  Значително намаляване на разходите и времето за почистване на място;

    - Съхраняване и удължаване живота на подовите настилки на обекта;

    - Абсорбирайки влагата и водата се предотвратява рискът от инциденти на мокра и хлъзгава настилка;

 

                                                                 За един по чист свят!

За да добавите видео трябва да поставите код за споделяне, а не линк към клипчето. В youtube може да вземете кода след като натиснете бутонът "Embed" под видео клипа. В vbox7 има бутон "Сложи в твоя сайт", който генерира необходимият код. След това просто копирайте кода в полето.

Фирмени новини

Партньори