Вход / Регистрация

Вход за клиенти
Платен (Pro)

само за 24.90лв.!

Augusta Publishing ЕООД

адрес: София 1113 П.К.188 Августа Паблишинг

e-mail: info@augusta-books.com


"Навикът да действаш сега!"


книга, популярна психология - 14 лв

0.00 лв.

Тази книга е предназначена за всеки, който се стреми да се освободи от страха от действие, страха от неуспех, както и от страха от успех...

Авторът разглежда скритите механизми, които натрупват в нас още от детството ни чувство за вина, ниска себеоценка, стрес. Погрешно хората, а и самите ние ги наричаме "мързел".

Една полезна книга за всеки - мениджъри, родители, психолози, и най-вече към хора, стремящи се към развитие на своя потенциал.

Фирмени новини

17.01.2011

Исkате ли да се научите да приготвяте здравословното масло гхи от аюрведичната кухня?

Как да си приготвим маслото гхи у дома - вижте в блоgа на издателство Augusta Publishing

 
28.12.2010

Предстоящи заглавия за 2011 г. на Augusta Publishing.

Краят на всяка година е време за равносметки, но така също и за нови планове. Ето част от нашите предстоящи заглавия за 2011 г.:   http://augusta-books.com/coming-soon.html   Според китайския зодиак това е година на заяка, която идва след две наистина противоречиви и сложни години. Казват, че това ще бъде година на социалните контакти и ...

03.12.2010

Навикът да действаш сега! в класацията за най-добри бизнес заглавия на 2010!

Изключително се радваме, че книгата на Augusta Publishing  „Навикът да действаш сега! Как да преодолеем отлагането и чувството за вина“  на уважавания американски психолог Нийл Фиоре влезе в класацията  „Най-добрите бизнес книги на 2010 г“ на интернет-книжарницата Novavizia.net!

Партньори