Вход / Регистрация

Вход за клиенти
Платен (Pro)

само за 24.90лв.!

Augusta Publishing ЕООД

адрес: София 1113 П.К.188 Августа Паблишинг

e-mail: info@augusta-books.com


Как да привлечем подходящия партньор според индийския фъншуей Васту0.00 лв.

Вастушастра е прародителят на фъншуей. Зародил се е в древна Индия преди около 10 000 години. Наричат Васту йога за дома. Чрез неговите принципи можем да излекуваме дома си и съответно самите себе си – от остарели емоции и модели на поведение.

Но според авторите на тази невероятна книга  – Как да привлечем любовта в своя живот“ – Васту може много повече: да ни помогне да намерим подходящия партньор; „мистър Райт”; половинката, за която сме родени; любовта на своя живот… а защо не и някое страхотно гадже (не е зле да бъдем конкретни във визуализациите и желанията си, за да не се сърдим после на мощното Васту, нали?)? Защото именно това ще се случи, когато разчистим хаоса в дома и в мислите си – като пълноводна река в живота ни ще започнат да прииждат по-добро здраве, самочувствие, благоденствие и… ЛЮБОВ! Защото откриваме любовта тогава, когато намерим себе си. Започват да ни харесват, когато бъдем себе си, привлечени са от нас, когато самите ние се харесваме и ценим. „И все пак как е възможно успехът или неуспехът на моите връзки да зависи от подредбата на дома ми?!” – може би с право ще се запитате. А защо си мислите, че универсалните закони на привличането и свободното протичане на жизнената енергия не се отнасят за нещо толкова важно, каквото е собственият ви дом? Самият Далай Лама казва: „Любящата атмосфера в домa ни  е фундаментът на нашия живот”.  Васту проповядва именно това: важността да създадеш дом, който да подхранва духа ти, в който да се чувстваш защитен, който не те натоварва, а дава възможност да дишаш свободно и да се срещнеш със себе си. А не е ли това най-силната примамка за любовта?

 

www.augusta-books.com

Фирмени новини

17.01.2011

Исkате ли да се научите да приготвяте здравословното масло гхи от аюрведичната кухня?

Как да си приготвим маслото гхи у дома - вижте в блоgа на издателство Augusta Publishing

 
28.12.2010

Предстоящи заглавия за 2011 г. на Augusta Publishing.

Краят на всяка година е време за равносметки, но така също и за нови планове. Ето част от нашите предстоящи заглавия за 2011 г.:   http://augusta-books.com/coming-soon.html   Според китайския зодиак това е година на заяка, която идва след две наистина противоречиви и сложни години. Казват, че това ще бъде година на социалните контакти и ...

03.12.2010

Навикът да действаш сега! в класацията за най-добри бизнес заглавия на 2010!

Изключително се радваме, че книгата на Augusta Publishing  „Навикът да действаш сега! Как да преодолеем отлагането и чувството за вина“  на уважавания американски психолог Нийл Фиоре влезе в класацията  „Най-добрите бизнес книги на 2010 г“ на интернет-книжарницата Novavizia.net!

Партньори