Вход / Регистрация

Вход за клиенти
Платен (Pro)

само за 24.90лв.!

Булмикс България ООД ООД

адрес: гр.Сливен кв. "Индустриален" п.к.184

телефон: 044 66 70 86

e-mail: office@bulmix.bg


 

„Булмикс”  е бързо развиваща се компания, която внедрява най-съвременните технологии в производството на комбинирани фуражи. Името „Булмикс” е еквивалент на качество и резултати,доволни клиенти, традиции и коректност във взаимоотношенията.

Предприятията, които произвеждат фураж с марката „Булмикс” са 3 на брой  - Булмикс Млекарево, Булмикс Сунгурларе, Булмикс Търговище, Във всяко едно предприятие има внедрена  HACCP система .Целта на системата е да не допуска замърсяване и заразяване на комбинираните фуражи.За производителите  на храни HACCP има най-сериозни изисквания с постоянен контрол на местата и процедурите,където има предподставка за допускане на опасности.

През 2008 година  бе завършено  пълното обновление на Булмикс  Сунгурларе и  Булмикс Млекарево. И двете предприятия  са оборудвани със съвременни технологии, отговарящи на европейските стандарти за производство и  гранулиране на комбинирани фуражи.Технологичния процес е напълно автоматизиран  и се осъществява 100% проследяемост на Технологичните Процеси

Рецептите се разработват от специалисти , с  цел задоволяване нуждите на дадената категория животни.Постигане на оптимални резултати.

Предлагаме и изработване на индивидуални рецепти с показатели  и суровини, зададени от нашите клиенти,съобразени  с потребностите на техните животни

Комбинираните фуражи са съобразени с потребностите на отделните видове животни и съвременните изисквания за хранителни стойности.Компанията разполага с модерна химична лаборатория, в която работят висококвалифицирани специалисти за изпитване на фуражни суровини и комбинирани фуражи по основните хранителни показатели.

Всички фуражи са предварително тествани в нашите тестови стопанства, за да сме сигурни, че с тях ще можем да постигнем перфектните резултати, които Вие заслужавате.

Екипа на „ Булмикс” е на линия 24 часа в денонощието и ще се радваме да отговорим на всички ваши въпроси. Ние искаме да работим заедно с вас за да постигнете по-добри резултати.

Географското разположение на 3 завода  предлага на нашите клиенти логистично  предимство във всяка една точка в страната. Това е основна предпоставка за задоволяване на всички нужди на клиента.

Работим в тясно сътрудничество със световно и звестни и признати лидери  в производството на хранителни добавки.Присъстваме на всички изложения, свързани с храненето  на животни и производство и  разпространение  на комбинирани фуражи.

Комбинираните фуражи, които произвеждаме са с  утвърдени рецепти и качество в различните сегменти, които предлагаме на пазара.

Предизвикателство за нас са иновационните нововъведения в технологията на хранене и производството на комбиниран фураж.

Възможността да предложим цялата гама продукти с нашите марки Ви дава увереност ,че всеки закупен продукт с нашите марки е с много добро качество за бранда и сегмента,в който се намира на пазара.

 Комбинираните фуражи ,произвеждани от  нас се предлагат в полипропиленови  опаковки в разфасовки от 40,25,20,10кг, разнообразна гама от 5кг. опаковки, достигайки и задоволявайки нуждите на дребните потребители. . Всяка една от опаковките може да бъде рециклирана.

 

Социалната отговорност на “БУЛМИКС” отразява фирмената ни ценностна система.

Нашата компания отделя внимание, както на доброто обслужване  на клиентите,така и на добрата работна атмосфера, коректността в партньорските отношения. Съпричасна е към опазването на околната среда и рециклирането на отпадъците.

Предоставените от нас продукти отговарят на изискванията на НАССР и добрите производствени практики.

1. HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) в превод означава "Анализ на опасностите и контрол на критичните точки". Критични точки са тези етапи от производствения цикъл на храните, в които може да се елиминират възможните биологични, химически и физически опасности за човека. НАССР системата се концентрира върху предотвратяване възникването на опасностите, отколкото върху изследването на крайния продукт. Целта на системата е да не допуска замърсяване и заразяване на храните.
За производителите на храни HACCP има най-сериозни изисквания - с постоянен контрол на местата и процедурите, където има предпоставки за допускане на опасности. Въвеждането на HACCP система при производството, приготвянето и търговията с храни, гарантира тяхната безопасност чрез контрол на процесите и процедурите, където може да се получи замърсяване, заразяване или негодност на храните. Това обхваща целия път на храните - от доставката до момента на предоставянето им на потребителя. HACCP системата включва идентифициране на възможните грешки и изготвяне на план за това как да се предотвратят тези грешки.

2. Ръководството на “БУЛМИКС” вярва, че всеки специалист, работещ в предприятието, може да генерира ценни идеи за бъдещото му развитие.

3. Опазване на околната среда чрез рециклиране на опаковките.
Всяка една от опаковките на  “БУЛМИКС” може да бъде рециклирана. Разфасовките по 5 кг са пакетирани в хартиени опаковки. Останалите са в полиетиленови торби и също могат да бъдат предадени за преработка в съответните приемателни пунктове или рециклиращи заводи. Когато полиетиленът се рециклира, той се използва за производството на влагоустойчиви ивици, "легнали полицаи", кофи и торби за боклук.


повече

Продукти

Булмикс-България-ООД-ООД

Фирмени новини

17.06.2013

Ишлеме кампания 2013/2014

Предлаганите от нас комбинирани фуражи са с най-високо качество, изготвени по специални рецепти гарантиращи висок прираст. 1. Изработка на ишлеме фураж с и без доплащане срещу -Пшеница - Ечемик - Царевица - Овес - Трици - Слънчогледа) извозване на зърната със собствен транспортб) комбинирания фураж се произвежда в брашнест и ...

 
04.06.2012

Булмикс участва на първия национален събор на овцевъдите в България, който се проведе в Арбанаси област Велико Търново

Булмикс участва на първия национален събор на овцевъдите в България, който се проведе в Арбанаси област Велико Търново   Очаквайте повече по темата в най - кратки срокове

30.11.2011

БУЛМИКС УЧАСТВА НА ДЕВЕТОТО НАЦИОНАЛНО ИЗЛОЖЕНИЕ ПО ЖИВОТНОВЪДСТВО

От 7 до 8 октомври 2011 година се състоя девето Национално изложение по животновъдството в близост до Сливенски минерални бани. На изложението присъстваха 31 развъдни организации от общо 36 за страната, животновъди от цялата страна, любители на животни, както и фирми произвеждащи техника и консумативи за животновъдството. Фирма „Булмикс” производител ...

Партньори