Вход / Регистрация

Вход за клиенти
Платен (Pro)

само за 24.90лв.!

Мелко България ООД

адрес: гр.Сливен кв. Индустриален п.к.184

телефон: 044 66 78 05

e-mail: office@melko.bg


Брашната Мелко се характеризират с постоянно качество, благодарение на иновационното прилагане на добрите международни практики в бранша за правилно окачествяване и предварително селектиране на зърното, стриктно спазване на технологичните режими. Рецептите и технологиите са резултат от знанията и уменията на квалифицирани специалисти ново поколение.

Клиентите са най-важни за нас. За това създадохме широка гама от асортименти:

Потребителски брашна - тип 500 , за баница, за пица, тип 450 за сладкарски изделия, пшенично ръжено, пълнозърнесто, екстра, обогатено с витамини, грис.

Основни брашна - Брашната за хляб са разделени в три сегмента Елит, Класик, Стандарт. Тип 450, тип 700, типово тип 1150, грахам тип 1850, "Перса" и Грис.

Специални брашна - за хляб; пшенично ръжени, пшенично царевични,  пълнозърнести, многозърнести, едросмлени, обогатени и други за специални хлябове и хлебни изделия.

Продуктови брашна - за баници и кроасани в три сегмента (Елит, Класик, Стандарт), козунаци, пици, вафли, закуски, бисквити и др.

мелница Сливенvalc

 

 

 

 

 

 

Мелко обединява седем мелници. Те са позицио-нирани в градовете: Сливен; Карнобат, Варна, Левски, Червен Бряг, Пазарджик и Гулянци. Общите преработвателни мощности са 1 450 тона пшеница за денонощие.Използват се планзихтерилаборатория

 

 

 

 

 

 

 

най-съвременни технологии за производство и оборудване на международни компании. Мелница Сливен е първата в България която е получила за 2000-та година сертификат за въведена система за управление на качеството съгласно международния стандарт ISO 9001. Всичките ни мелници прилагат изискванията за HACCP.

лаборатория Карнобатизложение Гърция


повече

Продукти

Мелко-България-ООД

Фирмени новини

30.03.2011

КЪДЕ ДА НИ НАМЕРИТЕ

Брашната "Мелко" можете да намерите във веригите Кауфланд, Мерканто, Лидъл, както и в много други хипер маркети и магазини близо до Вас.

 
30.03.2011

ОБНОВЛЕНИЕ В "МЕЛКО ВАРНА"

Неотдавна започна обновлението на "Мелко" в град Варна. До края на есента мелницата ще бъде напълно реновирана и оборудвана с нови машини.

30.03.2011

МЕЛКО МИКС ЗА ХЛЕБОПЕКАРНИ

На 01.05.2010г. Мелко пусна за продажба новият си продукт Микс за хлебопекарни. След минаването на предварителните тестове за пекарните качества на брашното всички са еднинодушни, че това ще бъде новият хит при готовите миксове. Миксът е много добре ...

Партньори