Вход / Регистрация

Вход за клиенти
Платен (Pro)

само за 24.90лв.!

Билдинг Инженеринг Груп ООД ООД

адрес: Софияул.Чарлз Дарвин 26А

e-mail: javka@gyuvetch.bg


Билдинг Инженеринг Груп ООД е строително дружество основано през 2007 година в гр.София. Управлявано е от хора с богат опит в сферата на строителството. Съсредоточава своята дейност в изграждането и проектирането на еднофамилни и многофамилни къщи, бензиностанции, хотели, мултифункционални сгради и инфраструктурни обекти. Във връзка с изграждането на даден обект извършваме груб строеж, довършителни строително-монтажи работи, поддръжка и ремонтно-възстановителни СМР, както в гаранционния период, така и след него.


Уверяваме нашите бъдещи клиенти и партньори, че разполагаме с необходимия опит, собствена материално–техническа база, механизация, оборудване и автотранспорт, както и квалифициран технически персонал за да поемем и изпълним всякакъв вид и обем строително-монтажни работи.

Гарантираме коректно отношение и извършването на поетите ангажименти в срок. Ако проявявате интерес към дейността ни и желаете да се свържете с нас, не се колебайте. Готови сме да Ви изслушаме и да работим за Вас.


повече

Продукти

Фирмени новини

Партньори