Вход / Регистрация

Вход за клиенти
Платен (Pro)

само за 24.90лв.!

Корпорация Топливо АД

адрес: София, ул. Хайдушка гора 38

телефон: 02/81 80 880

e-mail: marketing@toplivo.eu


За нас:

 

Има четири вида компании:

 

1. Тези, които карат нещата да се случват;

2. Тези, които гледат какво се случва и реагират;

3. Тези, които гледат какво се случва и не реагират;

4. Тези, които не забелязват, че нещо се е случило.

Ние определено се стремим да бъдем сред първите. „Едно е да се стремиш, а друго е да бъдеш.”, биха възразили по-критичните от Вас. „Бъдещето не е това, което беше. Променяш се или умираш.”, бихме отвърнали ние в стремежа си да бъдем сред тези компании, които карат нещата да се случват.
Сигурно е, че в следващите редове няма да прочетете стандартните ключови думи, които може да откриете в почти всеки втори сайт на фирмения профил "За нас". Ние няма да Ви кажем, че се различаваме от нашите конкуренти с по-качествени продукти, услуги и решения, с по-добро обслужване и лоялни партньорски отношения. Няма да Ви го кажем, защото това бяха добри конкурентни предимства преди години. Днес в една силно конкурираща се и динамично развиваща се пазарна среда тези предимства са се превърнали в задължителни условия и предпоставки за развитие на всяка уважаваща себе си организация. Наред с тях ние уважаваме своите клиенти, защото вярваме, че уважението се получава само чрез оказването му. Ние се стремим винаги и във всичко да бъдем различни, търсейки смислени разлики, а не по-добра еднаквост. Ние проповядваме идеята, че качеството се измерва с броя на клиентите, които са се върнали отново, защото ако не изграждаме стабилни отношения с клиентите си и те няма да изграждат сградите си с нашите строителни материали.
Сякаш няма защо повече да се пише за нас - търгуваме със строителни материали и се интересуваме от Вас. Това е.

 

Екип:

 

 Да правиш бизнес без талантлив екип зад гърба си е като да намигаш на момиче в тъмното - ти знаеш какво правиш, но никой друг не знае.
Компетентност, учтивост, способност да се вдъхва доверие, надеждност, отзивчивост, добри комуникационни умения – това са само малка част от така необходимите за всеки един екип качества. Към тях нашият екип добавя и философията за най-важния посетител на компанията, а именно Негово Величество Клиентът. Той определено не е зависим от нас – ние сме зависими от него. Той не е външно лице за бизнеса ни – той е част от него. Ние не му правим услуга, когато го обслужваме - той ни прави услуга, като ни дава възможност да го обслужваме. Той е сериозен, но ние му се усмихваме, защото знаем, че усмивката е най-късото разстояние между двама души. 

 

Материална база: 

 

"Ако не можеш да се усмихваш, не отваряй магазин."
Стара китайска поговорка

Усмивката, талантът и здравата работа са заложени в нашата философия за успех. Така беше, когато открихме първата складова база и първия магазин, така беше и всеки следващ път, докато неусетно се превърнахме в една от големите български компании, специализирана в търговия със строителни материали и производство на сухи строителни смеси. Ние притежаваме над 30 складови бази с магазини, разположени на стратегически места в София и в страната. А когато отворим следващата, отново ще го направим с усмивка, талант и здрава работа.

повече

Продукти

Фирмени новини

Партньори