Вход / Регистрация

Вход за клиенти
Платен (Pro)

само за 24.90лв.!

Тринити ДН ЕООД

адрес: Ул. Доктор Железкова 5А Варна

телефон: 00359895074341

e-mail: info@roshko-bg.com


„Тринити ДН” ЕООД е дружество е с предмет на дейност: търговията на едро и дребно с детски стоки. Дружеството е член на Асоциацията на търговците на стоки за детето в България.

Тринити ДН ЕООД е ексклузивен представител и вносител на норвежката марка за детски обезопасителни средства за автомобили (столчета за кола) BeSafe и на датската фирма за бельо за бременни, родилки и кърмачки Carriwell.

 

www.besafe.bg

 

www.carriwell.com

 


Тринити ДН ЕООД е собственик на детски магазин Рошко гр. Варна (www.roshko-bg.com).

В магазинът ни може да намерите всичко необходимо за родителите и тяхното дете, богато разнообразие от бельо за бременни и кърмачки, детски колички, столчета за кола, столове за хранене, кошари, проходилки, играчки и аксесоари и др.

Прелагаме продукти на известни и доказали се производители като: HTS BeSafe, Carriwell, Bebe Confort, Neo Nato, Peg Perego, Maclaren, Play, Medela, Jane, Quinny, Maxi Cosi, ABC Design, Babymoov, Italtrike и много други.


повече

Продукти

Фирмени новини

28.03.2011

Детски столове за коли с монтаж, обратно на посоката на движение са 5 пъти по - безопасни

Столовете за коли с монтаж, обратно на посоката на движение драстично намаляват риска от смърт или телесна повреда. Но защо столовете за коли с монтаж, обратно на посоката на движение са много по – добри и от къде идва идеята ? Rear Facing vs. Forward ...

 

Партньори